Nevzat Dindar: "Yapılan bu çirkin hareket, Galatasaray'da büyük şaşkınlık yarattı"

Galatasaray, Marcao'dan gelen şok hamle ile büyük şaşkınlık yaşadı.

Nevzat Dindar: "Yapılan bu çirkin hareket, Galatasaray'da büyük şaşkınlık yarattı"

Cim-Bom’un Avrupa kampına gitmeyen isimlerden biri, Marcao oldu. Herkes bunu, Sevilla transferinin kesinleşmesinden dolayı algıladı. Ancak Brezilyalı stoperin, Galatasaray Yönetimi’ni köşeye sıkıştırma adına böyle bir yola başvurduğu ortaya çıktı.

Sarı-kırmızılı teknik heyet, Marcao’nun transferi henüz kesinlik kazanmadığı için onu da kamp kadrosunun içine almıştı. Bu durum, Brezilyalı futbolcuya da iletildi.

KULÜBE GELEN MAİL ŞOK ETTİ

Fakat, Galatasaray Yönetimi, dün kulübe gelen bir mail karşısında şaşırdı, kaldı.

Marcao, “Tüm alacaklarım ödenmeden kampa gitmem” diyerek, işi adeta sarı-kırmızılıları tehdit boyutuna götürdü. Cim-Bom buna rağmen alacaklarını hesaba yatırdı, sadece 500 bin euroluk prim verilmedi.

Çünkü Galatasaray Yönetimi, ısrarla Sevilla’ya gitmek isteyen Marcao’dan, bonservis bedeli dışında, bu primden de fedakarlık yapmasını istemişti. Bu nedenle de 500 bin euro ödenmedi.

AVUSTURYA'YA GİTMEYECEĞİNİ İLETTİ

Ancak Marcao, buna rağmen parasının tam olarak hesaba yatmadığını gerekçe göstererek, Avusturya’ya gitmeyeceğini iletti. Yapılan bu çirkin hareket, Galatasaray Yönetimi’nde büyük şaşkınlık yarattı.

Sarı-kırmızılıların, dün yapılan görüşmede Marcao’nun bonservisi için İspanyol kulübü ile 12 milyon eurosu garanti, diğer kısmı da bonuslar olmak üzere 15 milyon euroda el sıkıştığı, ancak yaşanan bu olaylar nedeniyle transferin hala masada kaldığı vurgulandı.

Transferin büyük olasılıkla tamamlanması beklenirken, yaşanan durumun sarı-kırmızılı yönetimi çok üzdüğü ifade edildi.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2022, 20:05
YORUM EKLE