Nihat Kahveci: "Galatasaray'da baba bir geldi, tam geldi, bana 'Çok övüyorsun' diyorlar, saysam yorulurum"

Galatasaray, şampiyonluk yarışında önemli bir avantajı eline alırken Fenerbahçe'nin 6 puan önünde yer alıyor.

Nihat Kahveci: "Galatasaray'da baba bir geldi, tam geldi, bana 'Çok övüyorsun' diyorlar, saysam yorulurum"

NutSpor Youtube kanalında Nihat Kahveci, Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kahveci'nin açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY HEP ŞAMPİYONLUK YARIŞININ İÇERİSİNDE KALDI"

"Galatasaray sezon başından sezon sonuna kadar hem saha içinde hem de saha dışında devamlı şampiyonluk yarışının içerisinde kaldı. 2. haftadaki Trabzonspor maçında Dursun Özbek, hakemler konusunda endişeli olduklarını söyledi. Dursun Özbek, son puan kaybı yaşadıkları Sivas deplasmanından sonra Metin Öztürk ve Erden Timur'u yanına alıp basın toplantısı yaptı. Bunlar önemli ve kritik hamleler."

"FENERBAHÇE'NİN PSİKOLOJİSİNİ BOZDULAR, KARA GÜNLER YAŞATTILAR"

"Galatasaray, Fenerbahçe'ye Nisan ayından beri kara günler yaşattı. Fenerbahçe, Süper Kupa'dan sonra süreci kötü yönetti. Süper Kupa, Avrupa ve lig yarışından oldular. Galatasaray ise sürekli saha içerisinde kalmayı başardı. Özellikle Fenerbahçe'nin futbol açıdan geriye düştüğü dönemde farklı skorlar alarak rakibin psikolojisini bozdular."

"FENERBAHÇE'DE BU YOK"

"Galatasaray 2 sezon üst üste şampiyonluğa gidiyor ve haliyle mevcut yönetim aday oldu ama buna rağmen sert bir muhalefetle karşısına bir aday çıkardılar. Bu aynı muhalefet neden Fenerbahçe'de yok? Saha dışına bakarsak bir de bu açıdan değerlendirmemiz gerekiyor."

"GALATASARAY'IN KARŞISINDA NASIL DURABİLİRSİN?"

"Birbirleriyle yarışan bir Galatasaray var. Şu anda Galatasaray'ın karşısında nasıl durabilirsin? Ligin son 5 haftası uçuyorlar. Gelen 4, gidene 6 atıyorlar. Sahanın içinde rahatlar, ön taraf rahat. Övünce de 'Galatasaray'ı çok övüyorsun' diyorlar. Ben övmüyorum, matematik ortada. Aldıkları galibiyeti saysam yorulurum, yeniyorlar yani."

"BİR GELDİ, TAM GELDİ"

"Hakim Ziyech'i sezon boyunca görmedik. Baba bir geldi, tam geldi. Son maçların adamı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2024, 10:27
YORUM EKLE