Nihat Kahveci: "Galatasaray'ın yaptığı şaka gibi, bir daha zor görürüz"

Galatasaray, rekorlar kırdığı sezonu şampiyon olarak tamamlamaya çok yaklaştı.

Nihat Kahveci: "Galatasaray'ın yaptığı şaka gibi, bir daha zor görürüz"

NutSpor Youtube kanalında Nihat Kahveci, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Kahvceci'nin açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARYA, REKORLARI GÜNCELLİYOR"

"Galatasaray, teknoloji gibi. Rekorlara hep güncelleme geliyor. Galatasaray'ın oynadığı maçlarda alınabilecek zaten 102 puan vardı, 93'ünü aldı. Şaka gibi. Bu nasıl bir sezon? Bir daha bu rakamları zor görürüz. Dile kolay değil."

"OKAN BURUK'UN GİDİŞATI İNANILMAZ"

"Okan Buruk, geldiği ilk gün daha kadro hiç belli değilken 'Ben buraya şampiyon olmaya geldim' dedi ve şampiyon oldu. Bu sene üzerine de koyan performans ve rekorlar üzerine rekorlar geliyor. Belki de ikinci şampiyonluğunu alacak. Okan hocanın gidişatı şu anda inanılmaz. Galatasaray taraftarı da inanılmaz seviyor. Oyun içindeki dokunuşları, yıldızları yönetmesi, yeri geldiğinde hafif kulak çekmesi… Şu anda Galatasaray'da her şey yolunda. Kalan 4 maçı kazanıp şampiyon olmak istiyorlar. Okan hoca da 'Ben' değil, 'Biz' diyor."

"MUSLERA'NIN HEYKELİ YAPILMALI"

"Muslera'nın heykeli kesin yapılmalı. 13 sezon, istikrar abidesi... 6 şampiyonluk ve 7. şampiyonluğa gidiyor. Muslera, iyi oynadığında Galatasaray şampiyon oluyor. Bu net. Bu adamın heykeli yapılmayacak da kimin heykeli yapılacak? Hak ediyor. Yanına bir de Icardi'nin heyekli olursa atanla tutan yan yana bir ilk olur." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2024, 14:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adem
Adem - 2 hafta Önce

Hakikaten inanılmaz bir puan toplandı Nihat..... şaka gibi bir daha ne GS ne FB bu puanları göremez...

Boran Kar
Boran Kar - 2 hafta Önce

Maç 90 dakikadır hakem son düdüğü çalmadan maç bitmez.4 hafta kaldı G.S.avantajlı ama geçmiş yıllarda son haftaya girildiğinde şampiyon gözüyle bakılan takımlar şampiyonluklar kaybettiler.G.S. sadece son 4 haftaya avantajlı giriyor.O kadar.

Tahsin
Tahsin - 2 hafta Önce

Gs sahaların fb masaların kralı bjk ise bu sene fb arka kapısı görevinde