Sinan Engin: "Bir Beşiktaşlı olarak Galatasaray için söyledim, durdurulamaz hale gelecek"

Galatasaray, son haftalarda oynadığı futbolla farklı skorlar almaya devam ederken Sivasspor'u da 6-1 mağlup etti.

Sinan Engin: "Bir Beşiktaşlı olarak Galatasaray için söyledim, durdurulamaz hale gelecek"

Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin, Galatasaray ile ilgili değerlendirmeler yaptı.

Engin'in açıklamaları şu şekilde:

"ADAMLAR OYNUYOR, ANLATMAYA GEREK YOK"

"Bana göre bu sezon yapılmış en iyi transfer Kerem Demirbay'dır. Diğer taraftan Lucas Torreira, Mauro Icardi ve Dries Mertens'e bakıyorsun, adamlar oynuyor kardeşim. Geçen senenin yıldızı Kerem Aktürkoğlu süre alamıyor, Wilfried Zaha yedek oturuyor. Daha ne söyleyelim? Anlatmaya gerek yok."

"OKAN BURUK, FATİH TERİM'İN REKORUNU KIRAR"

"Fatih Terim'in 4 senelik üst üste şampiyon olma rekoru var. Okan Buruk böyle devam ederse rekoru kırar. Fatih Terim, Türkiye'nin 1 numarasıdır, hocaların hocasıdır ama Okan Buruk da arkadan geliyor. Kırdığı rekorlara bakar mısın? Kimseye rekor bırakmadı."

"GALATASARAY, DURDURULAMAZ HALE GELECEK"

"Ben haftalar önce ne dedim? 'Bir Beşiktaşlı olarak Galatasaray'ın şampiyon olmasını istemiyorum' dedim. Niye? Çünkü daha çok bilet satacaklar, projeleri devam edecek, borçlar azalacak, Galatasaray durdurulamaz hale gelecek."

"FENERBAHÇELİLER SÜREKLİ 'HAKEM' DİYOR"

"Fenerbahçeliler, sürekli 'Hakem hakem' diyor. Sen evinde oynadığın maçta Trabzonspor'dan 3 yedin, Samsunspor'a puan verdin, Alanyaspor'a puan verdin, Galatasaray'ı evinde yenemedin. Hepsi mi hakemle? Geçen sene de aynısını yaşadılar. Bir tane derbi kazanamadılar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2024, 22:59
YORUM EKLE
YORUMLAR
Metin Filiz
Metin Filiz - 2 hafta Önce

Sinan Engin haklı abi.Bu Cimbom enaz üç sene durdurulamaz

S.horuz
S.horuz - 2 hafta Önce

Galatasaray ilerideki başarısı doğru futbolcuları doğru yerinde oynatıp sonuca gitmesi bu seneki tek eksiği ise kanatlardan gelen rakiplere beklerle önlem alamaması beklerin hücumda çizgiden uzak oynamarı ileri fazla çıkmaları tek zaafı bu