Tanju Çolak: "Seneye bence Galatasaray'ın yıldızlarından biri olacak, futbol aklı çok iyi"

Galatasaray, son haftalardaki müthiş performansıyla Fenerbahçe arasındaki puan farkını açmaya devam ediyor.

Tanju Çolak: "Seneye bence Galatasaray'ın yıldızlarından biri olacak, futbol aklı çok iyi"

Futbol yorumcusu Tanju Çolak, Ensonhaber Youtube kanalında Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Çolak'ın açıklamaları şu şekilde:

"MERTENS, HARİKALAR YARATIYOR"

"Mertens'i alkışlıyorum. 37 yaşında harikalar yaratıyor. Muhteşem oynuyor, Goller atıyor, attırıyor. Futbol aklı, takımın en iyisi."

"HEPSİ AİLE GİBİ OLMUŞ"

"Geçen sene Mertens ve Icardi var, şampiyonluk var. Bu sene Mertens var, şampiyonluk var. Icardi'nin bu sezonki performansının geçen seneki kadar yüksek olduğunu ve çok koştuğunu düşünmüyorum ama diğer arkadaşları sahne aldı. Barış Alper Yılmaz, Kerem Aktürkoğlu, Hakim Ziyech, Torreira, Mertens, Abdülkerim Bardakcı… Takımdaki herkes görevini en iyi şekilde yapıyor. Skoru buluyorlar, moralli oluyorlar, hepsi aile gibi olmuş ve birbirlerine saygıları var. Okan Buruk olduğu için de şampiyonluk geliyor. Takımı iyi yönetiyor."

"GALATASARAY'IN FARKI BU"

"Galatasaray'ın  Okan Buruk'u skoru bulduğu zaman 3'ü, 4'ü buluyor. Bırakmıyorlar, geri kaçmıyorlar, çok iyi pas yapıyorlar. Galatasaray'ın farkı bu."

"SENEYE GALATASARAY'IN YILDIZLARINDAN BİRİ OLACAK"

"Hakim Ziyech, takımda kalmalı. Arkadaşlığı çok iyi, futbol aklı çok iyi, performansı iyi, defansa yardım ediyor. Daha iyi şeyler yapmasını bekliyorum. Seneye bence takımın yıldızlarından biri olacak. son haftalarda skor bulmaya başladı. Bir futbolcu gol attıkça kendine gelir, havaya girer, güveni çok fazla olur. Bu da sahada başarılı olmasına sebeptir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2024, 13:51
YORUM EKLE