Erman Toroğlu: "Galatasaray'da vıdı vıdılar yükseldi, Icardi de garanti altına almış, her şey ortaya çıkar"

Galatasaray'da bir yandan şampiyonluk bir yandan da seçim gündemi yaşanıyor.

Erman Toroğlu: "Galatasaray'da vıdı vıdılar yükseldi, Icardi de garanti altına almış, her şey ortaya çıkar"

SkySpor Youtube kanalında Erman Toroğlu, Galatasaray ve Fenerbahçe gündemini değerlendirdi.

Toroğlu'nun açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, KİMYALARINI BOZDU"

"Galatasaray, bu sezon Fenerbahçe ve Ali Koç'un kimyasıyla oynadı ve bozdu. Galatasaray bunu yaparken futbolcularını hiç saha dışına çekmedi. Galatasaray'ı izlerken keyif alıyorum. Fenerbahçe'de artık ikinci olmak alışkanlık oldu. Ligde 25 kez ikinci, 10 küsür kez final kaybetmişler."

"KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN KENDİ KABAHATİ VAR"

"Kerem Aktürkoğlu, düşük performans gösteriyorsa kendi kabahati var. Taraftar da onu bu hale getirdi ama Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci seyirciyle oynamayı bıraktı, güzel top oynuyor."

"SEZON BİTİNCE HER ŞEY ORTAYA ÇIKAR"

"Galatasaray'da para sıkıntıları var, orada işler karıştı. Dursun Özbek geçen sene başkanları yanına aldı ve 'Ekim ayında tesislere taşınacağız' dedi. Aradan 6 ay geçti, hala çalışmıyorlar. Diğer projerlerle ilgili de tartışmalar sürüyor. Erden Timur ile ilgili de vıdı vıdılar yükseldi. Muhalefet bir aday çıkardı, listede sürpriz isimlar var. Zamanın ne göstereceğini göreceğiz ama takım şampiyonluk yarışında olduğu için yaşananlar geri planda kalıyor. Sezon bitince her şey ortaya çıkar."

"ICARDI, GARANTİ ALTINA ALMIŞ"

"Bana gelen bilgi şu, Galatasaray bir ara Mauro Icardi için ödeme sıkıntısı çekiyordu ve Icardi, bu problemi ortadan kaldırmak için sözleşmeyi garanti altına almış. Yani Galatasaray Icardi'ye tıkır tıkır maaşını ödeyecek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2024, 00:15
YORUM EKLE
YORUMLAR
Zaza
Zaza - 2 hafta Önce

Sen artık bırak bu işleri bırak.İşin gücün boş boş konuşup gündem olmaya çalışmak.Senin hakemliğini de çok iyi biliriz Eriiiman

Rafael
Rafael - 2 hafta Önce

Ömrü boş atıp boş tutmak ile geçti hiç bir bildiği yok istihbaratı da yok

Yılmaz
Yılmaz - 2 hafta Önce

Erman Toroğlu, işin gücün dedikodu. Şöyle duyum aldım böyle blgi aldım. Açıklayacağım falan filan. Hep hkaye....
Bu takım takır takır top oynuyor. Demek ki futbolcu mutlu, teknik ekip mutlu, yönetimde problem yok.... Neyin kafasını yaşıyorsun... İçmeden gel yayına ..

Suat Karakaya
Suat Karakaya - 2 hafta Önce

Vıdı vıdı ne Erman, casusunmu var iceride, boş boş sallıyorsun...

Galatasaray
Galatasaray - 2 hafta Önce

Sen bu hafta icardiye yapılan penaltıya yok dedinya sen hiç birşey bilmiyorsun

YHH
YHH - 2 hafta Önce

Ömrün onu bunu dedikodu iile geçti,yalandan dolandan dedikodu üretip ortayı bulandırıyorsun.Senin topçuluğunu da hakemliği ni de gördük.Artık bırak bu işleri EVİNDE OTURUVER Kabahat seni adam yerine koyan MEDYA yöneticilerinde.Arkandan da Rıdvan Dilmen geliyor hizipçilik yapmayın artık.

Zorbey
Zorbey - 1 hafta Önce

Erman boş lakırtı yapıyorsun millete eyyamci diyorsun kendin eyyamcinin kralısın icardinin attığı gole kaleyci eliyle tutuyor diyorsun hakemlik zamanındaki gözlemi bakiyorsun