Şansal Büyüka: "Galatasaray mumla arayacak, bence ihtiyacı var, milyon Euro maaş alanlara..."

Galatasaray, Süper Lig'de Fenerbahçe'nin 6 puan önünde şampiyonluğa doğru gidiyor.

Şansal Büyüka: "Galatasaray mumla arayacak, bence ihtiyacı var, milyon Euro maaş alanlara..."

Futbol yorumcusu Şansal Büyüka, 343 Digitale Youtube kanalında Galatasaray ve Fenerbahçe ile ilgili yorumlarda bulundu.

Büyüka'nın açıklamaları şu şekilde:

"FENERBAHÇE'YE BARIŞ ALPER YILMAZ GİBİ BİR ADAM LAZIM"

"Barış Alper Yılmaz, çok hızlı ve çok kuvvetli bir futbolcu. Fenerbahçe'ye Barış Alper Yılmaz gibi bir adam lazım. Bakıyorsun çizgiye inmiş gidiyor, arkasına 4 savunmacıyı almış. Oyun aklı da yüksek."

"24 GOL KATKISI FARK VAR"

"Son 6 haftada Dzeko, Tadic ve Szyamanski sadece 3 gol, 5 asist yapmış. Icardi, Mertens, Ziyech 15 gol, 17 asist yapmış. Arada 24 gol katkısı var. Fenerbahçe ligin ikinci yarısında büyük düşüş yaşadı. Galatasaray 4'ü atıyor, 5'i atıyor, 6'yı istiyor. 6'yı atıyor, 7'yi istiyor. Mauro Icardi hakeme itiraz ediyor. Edin Dzeko da Konya'da 5 tane gol kaçırıyor."

"ZIYECH'İ HERKES AIYORDU, ŞİMDİ ŞOV YAPIYOR"

"Sezon başında herkes Hakim Ziyech'i asıyordu, adam şimdi şov yapıyor. Wilfried Zaha ilk haftalarda goller atıyordu, bugün 5 tane futbolcu yerine oynayabiliyor. 'Kerem Demirbay'ı niye aldılar?' dediler, adam joker oldu. Ligin ilk yarısında transferler alışamadı ama Premier Lig'den oradan buradan gelen havalı cilalı futbolcular Rams Park ile tanıştıktan sonra farklı seviyeye çıktılar."

"İKİ TEKNİK EKİP ARASINDA FARK VAR"

"Galatasaraylı futbolcular, oyundan düşmüyor. Fenerbahçe oyundan düşüyor. Ligin ikinci yarısında geriye gitmeye de başladılar. İki teknik ekip arasında kondisyoner farkı var. Okan Buruk'un ekibinde bir tane yabancı da var ama İsmail Kartal'ın ekibi zayıf kalıyor."

"BİR KURUŞ AŞAĞIYA SATMAM"

"Barış Alper Yılmaz, Euro 2024'te başarılı bir iki maç çıkarırsa 25 milyon Euro'dan bir kuruş aşağıya satmam."

"ERDEN TİMUR'U MUMLA ARAYACAKLAR"

"Galatasaray yönetimi, Erden Timur'u hem transfer döneminde hem de lig yarışında mumla arayacak. Yabancı oyuncuların eşleriyle, çocuklarıyla, sıkıntılarıyla hep birebir ilgilendi ve sorunlarını tek tek çözdü. Milyon Euro maaş alanlara aidiyet duygusu hissettirdi. Bunu da Erden Timur yaptı. İki başkan adayının da bence ihtiyacı var." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2024, 23:49
YORUM EKLE