Uğur Karakullukçu: "Bu adam Galatasaray'da her şeyi yaptı, şimdi istemiyorlar, akıl tutulmasıdır"

Galatasaray'da Dursun Özbek'in yönetim kurulunda Erden Timur'un olmamasına eleştiriler gelmeye devam ediyor.

Uğur Karakullukçu: "Bu adam Galatasaray'da her şeyi yaptı, şimdi istemiyorlar, akıl tutulmasıdır"

Galatasaraylı yorumcu Uğur Karakullukçu, Erden Timur gündemiyle ilgili yorumlarda bulundu.

Karakullukçu'nun açıklamaları şu şekilde:

"BU ADAM, HER ŞEYİ YAPTI"

"Dursun Özbek'in yönetimine Erden Timur'u almaması akıl tutulmasıdır. Bu adam, sizin için her şeyi yaptı. Florya'ya, Riva'ya, Mecidiyeköy'e  baktı. Galatasaray Adası'na kendi elemanlarını getirdi, kısa sürede kullanıma açtı. Siz ne yaptınız? Hiçbir şey. Bu adam sizi sırtınızda taşıdı. Transferi yap, hocayla görüş, sponsor getir, çayı demle, büyük ayıp. Erden Timur'un önümüzdeki dönemde Başkan Yardımcısı olması gerekirken Sportif A.Ş. listesinde olup olmayacağını konuşuyoruz."

"DURSUN ÖZBEK'İ ZEHİRLİYORLAR"

"Camiada 'Küçük olsun bizim olsun' zihniyetindekiler zaten Erden Timur'u istemiyor ama bir de Dursun Özbek'in yakın çevresindekiler Erden Timur ile ilgili Dursun Özbek'i zehirliyor. Ben de Dursun Özbek'e diyorum ki yanındakilere kulağını kapat."

"ZAMANINDA ALDIĞINIZ TRANSFERLERİ UNUTMADIK"

"Zamanında Galatasaray'a aldığınız Grosskreutz, Sigthorsson, Cavanda transferlerini unutmadık. Serdar Aziz için 4.5 milyon Euro ve üstüne 3-4 futbolcu verdiniz. Erden Timur olmazsa hem yönetim içerisinde hem de yönetim ile taraftar arasında bağlantı kopukluğu oluşur, kaos çıkar." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2024, 12:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Reis
Reis - 1 hafta Önce

Erden Timur olmasa şimdi ne şampiyonluk nede taraftar kalırdı aklınızı başınıza alın yoksa gelecek sezon sonunda iflas bayrağını çekersiniz Erden Timur Galatasaray için büyük bir şans Galatasaray in içindeki hainler iş başında

Erol aslan
Erol aslan - 1 hafta Önce

Erdem tumuru istemeyenler GS başarısını istemeyenlerdir başka bir akıl tutulması olamaz şu andaki yönetimin sayesinde 2 yıldır sitressiz Mac seyrediyoruz onunda icine sıcmak icin birileri uğraşıyor bunu düşman bile yapmaz yoksa bizmi yanlış düşünüyoruz bu yönetimi dagıtcak olanlar herkimse kuşlara calışıyor başka bir alternatifi düşünülemez likde 13 yapıpda kacanlar futbolcuların maaşını ödemeyenler ne tez unutuldu bilmiyorum

Galatasaraylılık Ruhu
Galatasaraylılık Ruhu - 1 hafta Önce

Doğru söze ne denir

Terörist Bükücü
Terörist Bükücü - 1 hafta Önce

Bence Erdem bey bizzat kendi başkan adayı olmalıdır.