"Umarız Fenerbahçe, 5 yıllık yeni sözleşme imzalar, en büyük korkuları Erden Timur"

Galatasaray, birçok algı operasyonlarına rağmen şampiyonluk için haftaları saymaya başladı.

"Umarız Fenerbahçe, 5 yıllık yeni sözleşme imzalar, en büyük korkuları Erden Timur"

Ajans1905'ten Kadir Çetinçalı, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Çetinçalı'nın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, ŞAMPİYONLUĞU ERKEN İLAN ETMEK İÇİN TAKİP EDİYOR"

"Galatasaray artık Fenerbahçe'nin maçlarını sadece şampiyonluğu erken ilan etmek için takip ediyor. Yoksa FBJK kardeşliğinden çıkan sonuç kimseyi şaşırtmadı."

"UMARIZ FENERBAHÇE, 5 YILLIK YENİ SÖZLEŞME İMZALAR"

"İki hafta önce Süper Kupa maçına çıkmayan siz, korkan siz! Kalkıyor, bir gönderi yayınlıyor 'Korkuyorsunuz...' Mert Hakan Yandaş'ın sözleşmesi Haziran'da bitiyor, uzatmak için çabalıyor. Umarız Fenerbahçe, 5 yıllık yeni sözleşme imzalar."

"ERDEN TİMUR NET OLARAK YÖNETİMDE OLMALI"

"Erden Timur'un yeni dönemde kesinlikle yönetimde olması gerektiğini düşünüyorum. Sportif A.Ş.'de dışarıdan yönetici değil, net olarak yönetimde olmalı. Dursun Özbek ve Erden Timur'un omuz omuza yürüttüğü tüm çalışmaları, güçlü bir şekilde devam ettirmeleri gerekiyor."

"EN BÜYÜK KORKULARI ERDEN TİMUR"

"Fenerbahçe trollerinin en büyük korkusu Erden Timur! Erden Timur'u yıldırmak için özellikle çalışıyorlar. Yapılan saldırılara biz Galatasaraylılar olarak, kenetlenerek cevap vermeliyiz."

"KONSANTRASYON ASLA DÜŞMEMELİ"

"Galatasaray son ana kadar ciddi olmak zorunda. Konsantrasyon asla düşmemeli. Henüz Şampiyon değiliz ve her maçımız final!" ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2024, 23:58
YORUM EKLE
YORUMLAR
Adalet terazisi
Adalet terazisi - 2 hafta Önce

Başkanından, futbolcusuna, hocasından, malzemecisine, hatta her bir GALATASARAY taraftarının bu yönetime 1 dönem daha can siper hane kalkan olmalı dert bu seneki şampiyonluk değil yönetim GALATASARAY 'a çağ atlatmanın eşiğinde lige önümüzdeki 15-20 sene ambargo koyabiliriz

Saplar
Saplar - 2 hafta Önce

Sizin yanınızda alğı yapmakmı estağfurullah haddimizemi, sabaha kadar şisofrene bağlayıp algı yapmak sizin işiniz, bir söz vardır yalanın iyisi duruyu herzaman haksız çıkarır, sizdeki bu yetenek kines rekorlar kitabına yazılmalı

Murat Gürbüz
Murat Gürbüz - 2 hafta Önce

Gs Erdem Timur la yüükselişe geçti. Bence başarının en büyük payı Erdem bey in kesinle bırakmamalı, onun sayasesinde iki senedir rahart huzurlu maç seyrediyorum

Resul Yiğit
Resul Yiğit - 1 hafta Önce

Son zamanlarda GS yönetimlerinin içerisinde en başarılı olan yönetimdir. Futbol olarak küçük düşünmeyip büyük düşündüler. Özellikle Erden başkan. Şimdi yönetimde yer almayacakmış. Kesinlikle yönetimde olması gereken biri. Hatta gelecekte GS başkanı olarak devam etmeli