"Çok keyif aldım, bundan sonra daha sık maçlara geleceğim"

Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımımız, Misli.com Sultanlar Ligi 9. hafta mücadelesinde Nilüfer Belediye'yi 3-0 mağlup etti.

"Çok keyif aldım, bundan sonra daha sık maçlara geleceğim"

Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımımız, Misli.com Sultanlar Ligi 9. hafta mücadelesinde Nilüfer Belediye ekibini konuk etti. Takımımız, Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan mücadeleden 3-0’lık net bir skorla galip ayrıldı.

Takımımız, kadın cinayetlerine dikkat çekmek için karşılaşmaya “YETER!” yazılı pankartla çıktı.

Mücadelenin ilk seti takımımızın sayısıyla başladı. Karşılaşmaya etkili başlayan konuk ekip Nilüfer Belediye olsa da takımımız setin sonlarında üstünlüğünü ele alarak seti 25-23 kazandı. İkinci set hücumda ve blokta etkili olan takımımız seti büyük bir farkla 25-16 kazandı ve karşılaşmada durumu 2-0 yaptı. Mücadelenin üçüncü ve son setinde de etkili oyununu sürdüren Galatasaray HDI Sigorta seti 25-17, maçı da 3-0 kazandı. Böylece takımımız ligdeki yedinci galibiyetini elde etti.

Karşılaşmada Alexia 25 sayı, 4 ace ile en skorer oyuncumuz olurken, Anthi 12, İlkin ve Sasa 6, Fatma 3, Sude ve Gamze 2 sayıyla galibiyete katkıda bulundu. Takımımız toplamda 7 blok performansı ortaya koydu.

Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımımız, Misli.com Sultanlar Ligi 10. hafta mücadelesinde Vakıfbank’ın konuğu olacak. 20 Kasım 2021 Cumartesi günü Vakıfbank Spor Sarayı’nda oynanacak mücadele saat 13.00’te başlayacak.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Burak Elmas, Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımımızın 3-0 kazandığı Nilüfer Belediye maçı sonrası Galatasaray Televizyonu’na değerlendirmelerde bulundu.

Başkanımız Burak Elmas, karşılaşmayla ilgili olarak “Gurur duyuyoruz takımımızla. Çok genç ve güzel bir kurgusu olan, birbirine çok kaynaşmış bir takımımız var. Çok keyif aldım, bundan sonra daha sık maçlara geleceğim. Vakit bulamadığımız için gelemedim. Bugün çok mutluyuz. Kendilerini tebrik ediyorum. Tüm taraftarlarımızı bu güzel takıma destek vermeye çağırıyorum.” dedi.

Kadın cinayetleriyle ilgili de açıklama yapan Başkanımız, kulüp olarak kadın cinayetlerine karşı ciddi bir duruş sergilediklerini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bu konuda çok hassasız. Toplumda kadın eşitliği, kadına şiddet ve kadın cinayetlerine karşı ciddi bir duruşumuz var. Kulüp olarak kadınlarımıza bu konuda sahip çıkmaya, onların bu davalarında yanında durmaya sonuna kadar devam edeceğiz hem de çok güçlü bir şekilde.”

Güncelleme Tarihi: 14 Kasım 2021, 22:18
YORUM EKLE