Galatasaray'dan skandal olayla ilgili açıklama!

Galatasaray, Arkas Spor ile oynadığı AXrta Kupa Voley Finali'nde skorun tabelaya yanlış yansıtıldığını, maçın hakemleri ve gözlemcileriyle ilgili hukuki girişimlerde bulunulacağını açıkladı.

Galatasaray'dan skandal olayla ilgili açıklama!

Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımı, AXA Sigorta Kupa Voley Erkekler final maçında Arkas Spor ile karşılaştı. Taha Akgül Spor Salonu’nda oynanan mücadeleden 3-2 mağlup ayrılan sarı-kırmızılılar, AXA Sigorta Kupa Voley’i ikincilikle tamamladı.,

BÜYÜK SKANDAL YAŞANDI

Galatasaray Kulübü, Arkas Spor ile oynadığı AXrta Kupa Voley Finali'nde skorun tabelaya yanlış yansıtıldığını, maçın hakemleri ve gözlemcileriyle ilgili hukuki girişimlerde bulunulacağını açıkladı.

Galatasaray Kulübü, maçın ardından skandal olayla ilgili şu açıklamaları yaptı:

"Bugün, Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımızın, Arkas Spor ile oynadığı AXA Sigorta Kupa Voley Finali'nin ilk setinde 19-17 önde olduğumuz esnada kaybettiğimiz sayı sonrası 19-18 olması gereken skor, tabelaya 19-19 olarak yansıtıldı.

Teknik ekibimiz ve istatistik antrenörümüzün anında itirazına ve 2. set sonunda da menajerimizin maçın gözlemcisini uyarmasına rağmen maçın hakemleri itirazımızı kabul etmeyip skorun doğru olduğunu savunmuşlardır.

Galatasaray Spor Kulübü olarak elimizdeki mevcut görüntülerle, şu andan itibaren Türkiye Voleybol Federasyonu nezdinde maçın hakemleri ve gözlemcileri hakkında gerekli tüm hukuki girişimleri yapacağımızı belirtmek isteriz."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2022, 10:03
YORUM EKLE