Galatasaray HDI Sigorta, Fenerbahçe Opet'e son sette kaybetti!

Galatasaray HDI Sigorta, Fenerbahçe Opet'e son sette kaybetti!

Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımımız, Misli.com Sultanlar Ligi 6. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Opet’in konuğu oldu. Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 3-2 kazandı.

Fenerbahçe Opet, 3 sayılık seriyle başladığı karşılaşmanın ilk setini 25-18 önde tamamladı. Mücadelenin ikinci setine etkili bir başlangıç yapan takımımız seti 20-25 üstün tamamlayarak setlerde durumu 1-1 yaptı. Etkili oyununu üçüncü sette de sürdüren Galatasaray HDI Sigorta, bu seti de 20-25 kazanarak setlerde 2-1 öne geçti.

Mücadelenin dördüncü setini 25-21 önde tamamlayan ev sahibi ekip setlerde durumu 2-2’ye getirdi. Kazananın belirlendiği beşinci sete takımımız iyi bir başlangıç yapsa da setin sonunda farkı açan ev sahibi ekip seti 15-11 kazanarak maçtan da 3-2 galip ayrılan taraf oldu.

Takımımızda Anthi 28 sayıyla en skorer oyuncumuz olurken, Alexia Ioana Caratasu 27, İlkin 7, Sasa Planinšec 6, Fatma ve Gamze ise 3 sayıyla oynadı. Takımımız toplam 11 blok performansı ortaya koydu.

Galatasaray HDI Sigorta Kadın Voleybol Takımımız, Misli.com Sultanlar Ligi 7. hafta mücadelesinde Karayolları ekibini konuk edecek. 6 Kasım 2021 Cumartesi günü Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak mücadele saat 14.30’da başlayacak.

YORUM EKLE