Domenec Torrent'ten şaşırtan açıklama!

Galatasaray, Süper Lig’in 25. Haftasında Nef Stadyumu’nda Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı.

Domenec Torrent'ten şaşırtan açıklama!

Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Yukatel Kayserispor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Torrent’in maç sonu açıklamaları şu şekilde:

-7 TANE ÇOK NET POZİSYON BULDUK-

“İkinci yarı 30 dakika kadar onlara hediye ettik diye düşünüyorum. Birazcık dinlenme ile ilgili oynama şeklimizi değiştirdik. Rakibimiz bir gol atma şansı buldu. Biz 7 tane çok net pozisyon bulduk. Takımlar iyi sonuç alamadığı zaman bu tarz şeyler başına gelebiliyor. Çok net olduğu halde pozisyon kaçırabiliyorlar."

-BİR MANASI YOK-

"Sanırım yüzde 64 topa sahip olma oranına sahiptik. Bir fırsat yaratmadığınız zaman topa sahip olmanın bir manası yok ama birçok fırsat da yarattık. Bu fırsatların çoğunu ikinci yarıda bulduk.” 

-KESİNLİKLE EFOR SARF EDİYORLAR-

“Şu anda gol eksiği sıkıntımız var. Bu maçı kazanmış olsak doğrudan çözülmüş olacaktı. Durumu en çok değiştirmek isteyen öncelikle oyuncularımız. Efor sarf etmediklerini kimse söyleyemez. Kesinlikle efor sarf ediyorlar."

-KUPADAN ELENDİKLERİ MAÇI HATIRLATTI-

"Bu maç, kupadan elendikleri maçı hatırlattı. O maç çok fırsat yakalamışlardı, günün sonunda kazanamamışlardı. Ne kadar çok fırsat olursa olsun, mesele daha çok gol atmak. Dürüstçe söyleyebilirim ki bu maçı kazanmayı hak ediyorduk.”  

Torrent, basın toplantısında ise şu sözleri söyledi:

-2. LİG SEVİYESİNDEKİ BİR TAKIM BİZİ ELEMİŞTİ-

 "Ben geldiğimde Galatasaray'ın bulunduğu pozisyon belliydi. 2. Lig seviyesindeki bir takım bizi elemişti. Neyden bahsediyoruz biz? Kulübün ihtiyacı olan tek şey, sakinlik."

-MAÇ BİTTİKTEN SONRA ISLIK ÇALABİLİRSİNİZ-

"Ben hocalık kariyerimden bu tarz taraftara alışkınım. Maç bittikten sonra ıslık çalabilirsiniz. Taylan, Berkan gibi oyunculara 30. dakikada tepki gösterirseniz... Zaten üzerlerinde baskı var. Bunlar yardımcı olmuyor. Bu durumdan, takımın desteklenmesiyle çıkabiliriz."

-İSTİFA CEVABI-

"Ben burada uzun süre kalmak isterim ama anlıyorum ki antrenörler sadece sonuçlarla yargılanıyor. İlk geldiğimde ekibime 'Bu yönetim kafa dengi, iletişimleri iyi. Burada uzun süre çalışırız.' dedim. Galatasaray iyi oynamadığı için ben geldim. Yoksa aynı kişi burada devam ederdi."

-KALPTEN HİSSEDİYORUM-

"Ben Türk değilim, Katalan'ım. Ama Galatasaray'ı yürekten hissediyorum, kalpten seviyorum. O yüzden ben de taraftarlar kadar üzgünüm."

Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2022, 23:26
YORUM EKLE