"Fenerbahçe'ye imza atmazsanız Galatasaray, sezon sonunda size teklif yapacak"

Fenerbahçe, Altay Bayındır ile 4 yıllık sözleşme imzalarken, ortaya çıkan şok Galatasaray gerçeği gündemi karıştırdı.

"Fenerbahçe'ye imza atmazsanız Galatasaray, sezon sonunda size teklif yapacak"

Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Altay Bayındır 4 yıllık yeni sözleşmeye imza attı. İmza töreninden sonra konuşan tecrübeli kaleci, "Çok mutluyum. 4 yıl daha bu büyük camia ile birlikte sahada mücadele vereceğim için çok mutluyum. İnşallah gelecek 4 yıl, geçmişte bıraktığım 4 yıldan daha güzel, daha keyifli, daha mutlu, daha huzurlu geçer" dedi

AVRUPA İHTİMALİ ORTADAN KALKMADI

Altay Bayındır ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Fenerbahçe Yönetimi sezon sonunda gelecek transfer tekliflerini değerlendirmeye alacak.

Altay Bayındır'ı elde tutmak isteyen sarı lacivertliler astronomik bir teklif gelmesi durumunda oyuncusunun Avrupa'ya gidişine izin verecek. Aksi taktirde Altay, Fenerbahçe ile yoluna devam edecek.

37 MAÇTA OYNADI… 39 GOL YEDİ

2019 yılında Süper Lig ekibi Ankaragücü'nden Fenerbahçe'ye 1.5 milyon euroya transfer olan Altay Bayındır kısa süre içinde gösterdiği başarılı performansla milli takıma kadar yükseldi.

24 yaşındaki eldiven, bu sezon 37 maçta görev aldı. Kalesinde 39 gol gördü, 14 kez de gol yemeden maçı tamamladı.

Fenerbahçe formasıyla toplamda 138 maça çıkan Altay, 154 gol yerken 42 maçta da gole izin vermedi.

Altay Bayındır ile 4 yıllık yeni sözleşme imzalayan Fenerbahçe Yönetimi, sözleşmesi sona erecek olan diğer yıldızları için de çalışmalarını sürdürüyor.

SIRADA ZAJC VE VALENCIA VAR

Sarı lacivertliler, sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Sloven orta saha Miha Zajc ve Enner Valencia ile görüşmelerini sürdürüyor. İki yıldızla da yeni sözleşmelerin imzalanması bekleniyor.

GALATASARAY PUSUDA BEKLEDİ

Fenerbahçe, Altay Bayındır ile yeni sözleşme imzalarken ezeli rakibi Galatasaray'ın pusuda beklediği ortaya çıktı.

Fernando Muslera sonrası kaleyi sağlama almak isteyen Galatasaray'ın Fenerbahçe'nin başarılı kalecisi Altay Bayındır'ın aklını çelmek için uğraştığı öne sürülüyor.

"İMZA ATMAZSANIZ GÖRÜŞELİM"

İddialara göre Galatasaray Yönetimi'ne yakın bazı isimler Altay Bayındır'ın menajerine ulaştı ve "Galatasaray süreci yakından takip ediyor. Fenerbahçe'ye imza atmazsanız sezon sonunda size teklif yapacaklar" mesajını iletti.

Bu görüşmenin yaşandığı dönemde Sarı-Lacivertliler ile milli kaleci arasında sözleşme pazarlıklarının kilitlendiği ve ekonomik olarak arada ciddi farklar olduğu öğrenildi.

Ancak Sarı-Lacivertli yönetimin, Galatasaray'ın yaptığı hamleyi öğrendiği ve bunun üzerine teklifini ciddi oranda artırarak Altay Bayındır'la hemen yeni sözleşme imzaladığı belirlendi.

Kaynak: Takvim

Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2023, 14:42
YORUM EKLE