Jorge Jesus: "Galatasaray'ın neden önce oynadığını anlamıyorum, iyi pişirilmiş bir durum"

Fenerbahçe, Süper Lig'in 29. haftasında sahasında Ankaragücü'nü 2-1 mağlup ederek lider Galatasaray ile arasındaki 6 puanlık farkı korudu.

Jorge Jesus: "Galatasaray'ın neden önce oynadığını anlamıyorum, iyi pişirilmiş bir durum"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Galatasaray ile ilgili açıklamalar yapmaya devam ediyor.

GALATASARAY'IN ÖNCE OYNAMASINI ELEŞTİRDİ

Portekizli teknik adam, Ankaragücü ile oynadıkları maçın ardından Galatasaray'ın maçlarını Fenerbahçe'den önce oynamasını eleştirdi.

Jesus'un açıklamaları şu şekilde:

"TÜRK FUTBOLUNDA ANLAMADIĞIM ÇOK ŞEY OLUYOR"

"Galatasaray neden bizden önce oynuyor bunu bilmiyorum ve anlamıyorum. Zaten Türk futbolunda anlamadığım çok şey oluyor. Oyuncular üzerinde bu durum baskı oluşturuyor mu bilmiyorum ama taraftarlar üzerinde olabilir. Bu da sahaya yansıyor demektir. Bunun saha içine etkisi var diyebiliriz."

"DÖNÜŞÜMLÜ OLMASINI İSTERDİK"

"Biz 2 takım arasında bu durum dönüşümlü olsun isterdik. Neden lider hep ikinciden önce oynuyor bilmiyorum. İyi pişirilmiş bir durum olduğunu söyleyebilirim." 

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2023, 12:29
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ultraas56
Ultraas56 - 1 yıl Önce

Ne ağlamış adamsınız bedava 3 puan hala utanmadan sıkılmadan neden önce ,sonrası mı var bari susta ışıne bak hakem hakem olsa seni zaten atması lazım yakında oynamadan verin 3 puanı diyecen ha gerci bu hakemlerle oynamadan her maca 3 puan verilsin ama biz Allahın izniyle her maçımızı hakkımizla alırız

Eniste
Eniste - 1 yıl Önce

Jesusda gs ye gucunun yetmeyecegini anladi çamur atmaya bsşladi,