Morutan kavgası büyüyor! "Ağlamasını izlemek hoşuma gidiyor, tokatlayacağız"

Galatasaray'ın Olimpiu Morutan transferinin Steaua Bükreş ve FC Botosani arasında yarattığı kavga büyümeye devam ediyor.

Morutan kavgası büyüyor! "Ağlamasını izlemek hoşuma gidiyor, tokatlayacağız"

FC Botosani, Galatasaray'ın Olimpiu Morutan transferinden elde edilen bonservis gelirinin yüzde dokuzunun kendilerine ait olduğunu öne sürerek Steaua Bükreş hakkında hukuki süreç başlatmıştı.

Rumen ekibinin sahibi Gigi Becali ise konuyla ilgili olarak yine gündem yaratan açıklamalarda bulundu.

ProSport kanalına konuşan 63 yaşındaki futbol adamı, Botosani'nin sahibi Valeriu Iftime'nin ağladığını söylerken şunları kaydetti:

-AĞLAMASINI İZLEMEK HOŞUMA GİDİYOR-

"Valeriu Iftime tekrar halkın önüne çıkıp şikayet mi etti? Kendisi sirk gösterisi yapmayı mı seviyor? O zaman sirke gidelim. Zira ben de orada olacağım. Botosani'den gelenler de telefonlar ve mesajlarla başkanımız Valeriu Argaseala'yı terörize etmeye başladılar. Ancak eğer bunu seçerlerse ve televizyonda sirk gösterisi yapmak isterlerse o zaman onlarla daha da fazla eğlenmek isterim. Şov sırasında Iftime'nin ağlamasını izlemek hoşuma gidiyor. Böyle iyi mi?" 

-ŞİMDİ GERÇEKTEN SİNİRLENDİM-

"Yok Becali bana parayı vermedi, yok Moruțan'dan gelen paranın ne olduğuna ikna oldum. Ne diye bu kadar ağlıyordu? Komisyonlara gittiniz. O zaman bırakın da komisyonlar yargılamasını yapsın. Ülkeden kaçtım ve ona parayı vermedim mi? Ama şimdi gerçekten sinirlendim."

-ONLARI TÜRKLERDEN ALDIĞIMIZ GİBİ TOKATLAYACAĞIZ-

"Her neyse... O paranın asla hepsini birden göremeyecek. Onları Türklerden aldığımız gibi tokatlayacağız. Ama o zamana kadar Iftime'nin çıkıp ona parayı vermediğimden yakındığını görmek istiyorum. Steaua Bükreş'te hiçbir şey oynamayan futbolcularla benden ne kadar para aldı? Şimdi onları hatırlamama izin verin. Beni Andrei Chindriș ile kandırmak istedi, değil mi?" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Asist Analiz

Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2021, 01:21
YORUM EKLE