Mostafa Mohamed'in sözleşmesindeki detay

Galatasaray'ın satın alma opsiyonunu kullandığı Mostafa Mohamed’in yaptığı fedakarlık ortaya çıktı.

Mostafa Mohamed'in sözleşmesindeki detay

Galatasaray geçen sezon büyük uğraşlar sonucu kadrosuna kattığı Mostafa Mohamed’in satın alma opsiyonu da yeni yönetim döneminde kullanıldı.

İDDİALAR ÇÜRÜTÜLDÜ

Zamalek’le kulübüyle geçen sene pürüzsüz bir şekilde anlaşan sarı-kırmızılıların yeni dönemde opsiyonunu kullanıp kullanmayacağı büyük merak konusu olurken bir yandan da türlü rivayetler ortaya atılmış, Zamalek Kulübü’nün FIFA’ya gidebileceği, sözleşmenin geçersiz kabul edilebileceği yönünde iddialar öne sürülmüştü. Ancak bu iddialar çürütüldü ve yeni yönetim de sorunsuz şekilde bonservisi aldı.

MOHAMED, MAAŞINI ARTIRMAK İSTEYEBİLİRDİ

Galatasaray, Zamalek Kulübü’nün yanında oyuncuyla da maaş konusunda bir anlaşma yapmıştı.

Protokolde satın alma opsiyonu kullanıldığı takdirde ödenecek sabit ücretler de belirlenmişti. Ancak oyuncu istediği takdir de işi yokuşa da sürüp maaş artırımına gitmek isteyebilirdi.

AYNI MAAŞA İMZA ATTI

Mostafa Mohamed ise tüm paylar dahil geçen sene nasıl anlaştıysa bir birim bile artırıma gitmeden protokoldeki miktarlara yeniden imzayı attı.

Genç golcü 2022/2023 sezonu için 900.000 Dolar, 2023/2024 sezonu için 1.000.000 Dolar ve 2024/2025 sezonu için 1.200.000 Dolar tutarında sabit ücret alacak. (Ajansspor)

Güncelleme Tarihi: 01 Ocak 2022, 12:15
YORUM EKLE