Selçuk İnan'dan flaş açıklamalar! "Az önce hocamızla da konuştuk..."

Galatasaray, Süper Lig’in 18. haftasında deplasmanda Adana Demirspor’a 2-0 mağlup oldu. Selçuk İnan, maçın ardından konuştu.

Selçuk İnan'dan flaş açıklamalar! "Az önce hocamızla da konuştuk..."

Galatasaray Yardımcı Antrenörü Selçuk İnan, Adana Demirspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

İnan’ın açıklamaları şu şekilde:

-BUNUN SIKINTISINI YAŞIYORUZ-

“Çok üzgünüz. Belki dejavu olacak ama hep aynı şeyleri söylüyoruz. Aslında iyi bir oyun ortaya koyduk ama bunu skora çeviremiyoruz, bunun sıkıntısını yaşıyoruz. Çok düşünüyoruz, çok çalışıyoruz.”

-DEĞİŞEREK GELİŞEBİLİRİZ-

“Az önce hocamızla da konuştuk. Çalışarak gelişemiyorsak, değişerek de gelişebiliriz. Kaliteli oyuncular da gerekiyor gol yapabilmek için. Oyuncularımız var ama bu dönemde bir şekilde bunu başaramıyoruz. Skora çeviremediğimiz için ne söylesek anlamlı gelmiyor.”

-YENİ OYUNCULAR GEREKEBİLECEK-

“Belki yeni oyuncular gerekebilecek. Bunun üstünde çalışmalarımız var. Ne olacağını hep birlikte göreceğiz.”

Selçuk İnan, Yunus Akgün'ün performansına dair soru üzerine, Yunus Akgün'ün zaten birkaç yıldır en çok beklentileri olan oyunculardan biri olduğunu belirtti.

Yunus'un altyapıdan çıkmış olduğunu anımsatan İnan, şöyle konuştu:

"Bu, onu biraz daha özel kılıyor. Kendi gelişimi için geçen sene de onu kiralık gönderdik. Bu sene de böyle bir karar aldık. Kendisi de çok gitmek istedi. Çünkü buna ihtiyacı olduğunu söylemişti. Bugün performansı gerçekten önemliydi, çok iyi işler yaptı. Kendisini tebrik ediyorum. Gelecekteki planlarımız da tabii ki var. Zaten onu o yüzden gönderdik. Şu anda da başarılı bir grafik çiziyor."

Haber Kaynağı: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2021, 10:05
YORUM EKLE