"2 milyon Euro bonservis ve Halil Dervişoğlu ile Kazımcan Karataş'ı isteriz"

Rıdvan Yılmaz transferinde Rangers ile 'satın alma opsiyonunu' çözemeyen Galatasaray, Fatih Karagümrük'ün kaptanı Levent Mercan ile görüşmelere başladı.  

"2 milyon Euro bonservis ve Halil Dervişoğlu ile Kazımcan Karataş'ı isteriz"

Galatasaray her ne kadar Rıdvan Yılmaz'la görüşmelere başlasa da Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur'un Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan'ı da yokladığı bildirildi.

Uzun yıllardır sol bek problemini çözmeyen ve son olarak Angelino'dan da beklenen verimi alamayan Sarı Kırmızılıların Spinazzola, Locko gibi isimleri rafa kaldırdığı belirtilirken, Okan Buruk'un bu mevkii için 'yerli' isteğinin olduğu ifade edildi.

RIDVAN YILMAZ'DA SORUN ZORLUNLU SATIN ALMA OPSİYONU

Beşiktaş'tan Glasgow Ranges'a transfer olmasına rağmen 1,5 sezonda sadece 29 maçta görev alan Rıdvan Yılmaz için İskoç devinin 'kiralama + 4 milyon euro'luk satın alma opsiyonu' şartı koydurmak istediği bildirilirken, Erden Timur'un zorunlu satın alma fikrine sıcak bakmadığı anlaşıldı.

"RIDVAN OLMUYORSA LEVENT MERCAN'I TRANSFER EDEBİLİRİZ"

Rıdvan Yılmaz'da çok fazla zaman kaybetmek istemeyen Galatasaray yönetiminin Süper Lig seçeneklerini masaya yatırdığı ifade edilirken, Okan Buruk'un Erden Timur'a 'Rıdvan olmuyorsa Levent Mercan'ı transfer edebiliriz' raporunu verdiği kaydedildi.

HALİL DERVİŞOĞLU VE KAZIMCAN KARATAŞ + 2 MİLYON EURO

2,5 sezondur Fatih Karagümrük'te düzenli olarak forma giyen ve oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Levent Mercan için Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen, Ausburg, Hoffenheim gibi ekiplerin zemin yokladığı aktarılırken, Fatih Karagümrük'ün 2 milyon euro + Halil Dervişoğlu ve Kazımcan Karataş'ı kiralık isteyeceği iddia edildi.

ALMANLAR VE İTALYANLAR LEVENT İÇİN SIRAYA GİRDİ

2010'da Recklinghausen Jugend alt yapısında yetişen 23 yaşındaki Levent, daha sonra Schalke A Takımına kadar yükseltmişti. 2021'de Fatih Karagümrük'e transfer olan yetenekli futbolcu, kısa sürede piyasa değerini 3,5 milyon euro'ya kadar çıkardı.

Öte yandan Serie A ekiplerinden Frosinone'nin izleme ekibinin Levent için İstanbul'a geldiği ve Başakşehir ile oynanacak maçı yakından takip edeceği bilgisi verildi. Daha önce Galatasaray'dan Diagne ve Batuhan Şen gibi futbolcuları transfer eden Süleyman Hurman'nın Levent Mercan için Erden Timur'a zorluk çıkarmayacağı konuşuluyor.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2024, 00:37
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sercan Er
Sercan Er - 4 ay Önce

Bu S. Hurma denilen kişi ile ticaret yapılmaz hala öğrenemediler
Icardi, Torreira + Davinson Sanchez ve bir sonraki satıştan pay da verelim mi

Forza Cimbom
Forza Cimbom - 4 ay Önce

Florya ile Galatasaray adasını da verelim. Şaka gibiler ya. Adamla dalga geçer gibi. O kadar çok talibi varsa verin o isteyen kulüplere hemen hiç durmayın. Bizden uzak olsun yerli merli boşver.

Cemal mızrak
Cemal mızrak - 4 ay Önce

Kazım Can a güveniyorum ben . Süper olacak

Fatih
Fatih - 4 ay Önce

Süleyman Hurma bize gelince hep aslan kesiliyor, zorluk cikariyor, adam dünyalari istiyor resmen.

Mert Karadağ
Mert Karadağ - 4 ay Önce

Kazım'a biraz güven verilsin, daha önemlisi de sürekli soldan atak görevi verilerek 60 dk.larda pert hale getirilmesin, bu oyuncuyu arka cebinden çıkarır. Ama bunun için dediğim gibi Kazım'ın doğru kullanılması lazım. Genelde defansta kal ve 90.dk.ya kadar diri ve güçlü kal, esas görevin olan savunmayı aksatma şeklinde görev verilmesi lazım. Maç içinde pozisyonlar gerektirdikçe 3,4 atağa katılabilir tabiki

Serkan şenol
Serkan şenol - 4 ay Önce

Hurmamıdır zurnamıdır galatasarayı merkez bankasımı sandınız iki milyon yuro iki futbolcu başkA ne lazımm

Kaptan00131
Kaptan00131 - 4 ay Önce

Yedek bütün oyunları verelim üstüne kerem Aktürkoğlunu da verelim dahada kesmezse icardiyide verelimmi belki keser sizi bütün bunlar bir solbek ederbence

Evet
Evet - 4 ay Önce

Bu kazim futbolcu falan degil