"2028 yılına kadar Galatasaray'da! 4 milyon Euro maaş alacak"

Galatasaray, Uruguaylı oyuncusunun sözleşmesini 4 yıl uzattı. Aşk acısı çektiği için ayrılacağı iddia edilen yıldız orta sahayı, Aslan kaptırmadı. 

"2028 yılına kadar Galatasaray'da! 4 milyon Euro maaş alacak"

Sağ beki Sacha Boey'yi rekor ücretle (30 milyon Euro bonservis+bonuslar) Bayern Münih'e satan Galatasaray bir başka yıldızını ise kadroda tutma kararı aldı. 

TORREIRA, 2028'E KADAR GALATASARAY'DA

Arjantin devi Boca Juniors'ın yakın temas kurduğu Lucas Torreira'nın sözleşmesi uzatıldı. 2 yıl daha anlaşması bulunan Uruguaylı oyuncunun ücretinde iyileştirme yapılarak 2028'e kadar G.Saray'da kalması sağlandı. 

4 YILLIK ANLAŞMA AÇIKLANACAK

Sarı kırmızılı kulüp, önümüzdeki günlerde 4 yıllık yeni anlaşmayı resmen açıklayacak. 

MAAŞI 4 MİLYON EURO'YA YAKIN OLACAK

İstikrarlı performansıyla orta sahanın vazgeçilmez ismi olan Lucas Torreira, 2 milyon 750 milyon Euro kazanıyordu. Garanti ücreti 3 milyon Euro'nun üzerine çıkarılan Uruguaylı ön libero, imaj hakkı ve maç başı ücretiyle birlikte 4 milyon Euro'ya yakın kazanacak.

LAZIO'YU REDDETMİŞTİ

Muslera ve Icardi başta olmak üzere arkadaşlarıyla çok iyi anlaşan Torreira'ya yaz transfer döneminde Lazio talip olmuştu ancak G.Saray'da mutlu olan 27 yaşındaki yıldız oyuncu teklifi reddetmişti.

Kaynak: Mehmet Özcan / Sabah

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2024, 00:04
YORUM EKLE
YORUMLAR
Rambo
Rambo - 3 ay Önce

Seneye 20 milyon euro

Fatih Terim
Fatih Terim - 3 ay Önce

Sacha boey nie gitti

Mithat Özciger
Mithat Özciger - 3 ay Önce

Ayda 4 milyon???Maliye bakanlığı ne iş yapar?Kaç kişi 17.000TL maaş alıyor?Yasa,Kanun nerede?