Uğur Karakullukçu: "Galatasaray'da bu oyuncuyu bırakırsan deli muamelesi görürsün, almaya kalksan 15 milyon Euro"

Galatasaray'ın yıldızı Dries Mertens, performansıyla büyük övgüler almaya devam ediyor.

Uğur Karakullukçu: "Galatasaray'da bu oyuncuyu bırakırsan deli muamelesi görürsün, almaya kalksan 15 milyon Euro"

Vole yorumcusu Uğur Karakullukçu, Adana Demirspor - Galatasaray maçının ardından yorumlarda bulunurken Dries Mertens'in performansına dikkat çekti.

Karakullukçu'nun açıklamaları şu şekilde:

"SÜEPR BİR MÜCADLE OLDU"

"Galatasaray beklediğim gibiydi ama Adana Demirspor beklediğimden iyiydi. İlk yarıda 11 tane şut atmalarını beklemiyordum. Skor beklediğim gibi ama oyun bambaşkaydı. Karşılıklı çok pozisyon ve şut oldu. Adana Demirspor istediği planı uyguladı. Hakikaten süper bir mücadele oldu. Seyir zevki açısından iki takıma da teşekkür ederim."

"SAHADAKİ EN İYİ OYUNCULARDI"

"Sahada benden büyük iki tane futbolcu vardı. Muslera ve Mertens... Sahadaki en iyi oyunculardı. Bu da biraz sorgulanmalı." 

"MERTENS'İN BAMBAŞKA SEVİYEYE ÇIKTI"

"Mertens'in çıktığı seviye bambaşka. Mertens'in şu anki performansını ikame etmek Galatasaray için imkansız. Bu performansın bir tık altını 28 yaşında almaya kalksan bonservisi 15 milyon Euro olur. Performansını bambaşka seviyeye çıkardı. Mertens'e ancak şapka çıkarılır."

"NAPOLI İZLİYORSA 'BİZ NE YAPMIŞIZ?' DİYORDUR"

"Mertens, 'Biraz yavaşladığım için Napoli'den ayrıldım' dedi. Napoli, eğer Mertens'i izliyorsa 'Biz ne yapmışız, bu adamı niye gönderdik?' diyordur. Buradaki tempo bazı Serie A maçlarında yok. Bu adam dakika 91'de hala asist yapabiliyor. Acayip bir oyuncu."

"EN ÖNEMLİ KONULARDAN BİRİ MERTENS'İN SÖZLEŞMESİ"

"Galatasaray'ın yaz dönemindeki en önemli konularından biri herhalde Mertens'in sözleşmesi olacak. Galatasaray'da 3 milyon Euro üstü alıp yatan, süre almayan, emanet gibi takılan en az 4 tane oyuncu var. Oliveira, Ndombele, Tete... Zaha'yı biraz ayırıyorum ama artık o da süre almayacak noktaya geldi. Ters bir durumu var. İnanılmaz maaş yükü var."

"GALATASARAY BIRAKIRSA DELİ MUAMELESİ GÖRÜR"

"Mertens'in bir sene daha kendi parasına devam etmesi çok da sorun olmaz. Zaten bu oyuncuyu bırakırsan deli muamelesi görürsün. Şu an bıraksan Napoli alır. 'Al sana iki yıllık sözleşme. Gel, bizde bırak' derler. Mertens işini bir an önce çözmek gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2024, 02:01
YORUM EKLE