Abdülkerim Durmaz: "Asla Galatasaray'dan iyi takım değil ama elenirlerdi, hiçbiri ilk 11 oynayamaz"

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi'nde Olympiakos'a elenmenin şokunu yaşarken Galatasaray, moralli bir şekilde yoluna devam ediyor.

Abdülkerim Durmaz: "Asla Galatasaray'dan iyi takım değil ama elenirlerdi, hiçbiri ilk 11 oynayamaz"

Vole yorumcusu Abdülkerim Durmaz, Fenerbahçe'nin Olympiakos elenmesinin ardından Galatasaray örneği verdi.

Durmaz'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY DA OLSA ELENİRDİ"

"Ben iddia ediyorum, Galatasaray da olsa bu turda elenirdi ama Olympaikos, asla Galatasaray'dan iyi takım değil, Sparta Prag da öyle abartıldığı kadar değildi ama ligimizin fizik ve kondisyon kalitesi gerçekten çok düşükmüş onu anladık."

"FATİH TERİM, İKİ KEZ YENDİ"

"Fatih Terim'li Panathinaikos, Fenerbahçe'nin kadroda düşünmediği Samet Akaydın ve Willian Arao ile Olympiakos'u iki kez yendi. Olaya bir de bu açıdan bakmak lazım."

"HİÇBİRİ FENERBAHÇE YA DA GALATASARAY'DA İLK 11 OYNAYAMAZ"

"Olympiakos'tan hiçbir futbolcu Fenerbahçe ya da Galatasaray'da ilk 11 oynayamaz. Bir tek Fortounis belki kadroya girebilir veya süre alabilir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2024, 15:14
YORUM EKLE
YORUMLAR
ADEM
ADEM - 2 hafta Önce

APO KARDEŞ,ACINI ANLIYORUM...ACINI HAFİFLETMEK İÇİN LÜTFEN GS'YI ÖRNEK VERME KANKANIZ BJK'YI ÖRNEK VER....HALA KAFANIZIN ARKASINDA VE RUHUNUZDA GS NEFRETİ VE GS'NİN BAŞARILARI VAR...ZATEN FENER CAMİASINI DA YİYİP BİTİREN DE BU....ONUN İÇİN FENER CAMİASI KOLAY KOLAY İFLAH OLMAZ.

A. Çakmak
A. Çakmak - 2 hafta Önce

Konfederasyon Kupası (Kaybedenlerin Kupası) aşırı bir şekilde abartıldı ülkemizde. FB elendi diye Galatasaray'ın da Olimpiakos'a elenebileceğini iddia etmek saçmalardan seçmeler yapmak gibidir ve sığ bir düşüncenin dışa yansımasıdır.