Ümit Özat: "Galatasaray seni yer, el ele Fenerbahçe'den giderler, Galatasaraylılar da laf ediyor"

Fenerbahçe'nin Konferans Ligi'nde Olympiakos'a elenmesi Galatasaray'a karşı bir kez daha psikolojik zaaf yaşamasına neden oldu.

Ümit Özat: "Galatasaray seni yer, el ele Fenerbahçe'den giderler, Galatasaraylılar da laf ediyor"

BTV Youtube kanalında Ümit Özat, Fenerbahçe'ye Galatasaray göndermesi yaptı.

Özat'ın açıklamaları şu şekilde:

"RAMS PARK'TA YAPARSAN GALATASARAY SENİ YER"

"Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci ve Fred'in oyundan çıkmasıyla orta saha tamamen Olympiakos'a kaldı. Edin Dzeko'yu çıkartıp Michy Batshuayi'yi alması da tam skandaldı. Sen bu değişiklikleri Rams Park'ta yaparsan Galatasaray seni yer. Kadıköy'de 0-0 berabere kaldığın maçla oradaki şampiyonluk maçını sakın bir tutma."

"EL ELE FENERBAHÇE'DEN GİDERLER"

"Önce Türkiye Kupası gitti, ardından Süper Kupa ve şimdi Avrupa. Eğer Rams Park'ta da ligi verirseniz Ali Koç ve İsmail Kartal el ele Fenerbahçe'den giderler. Ben bu kadar söylüyorum."

"YABANCILAR İÇİN HAYAL KIRIKLIĞI OLUR"

"Kalan lig maçlarında futbolcular daha baskılı olacak. Çünkü elde sadece lig kaldı. Yabancılar için de Avrupa'nın gitmesi hayal kırıklığı olur. Onlar adına orası vitrindi."

"GALATASARAY DA SPARTA PRAG'A ELENDİ"

"Fenerbahçe'nin kendinden düşük bütçeli Olmypiakos'a Konferans Ligi'nde elenmesi her türlü eleştiriyi hak ediyor. Galatasaraylılar da laf ediyor ama Galatasaray da Sparta Prag'dan 2 maçta 6 tane gol yedi. Kopenhag'a diş geçiremediniz."

"TÜRK TAKIMLARI DÖKÜLÜYOR"

"Bu olayların bir de gerçeklerini konuşun. Türk takımları dökülüyor. Avrupa'nın 5 büyük ligini geçtim. Çekya, Yunan takımları karşısında 90 dakikayı bile çıkaramıyoruz. Türk futbolu neden bu halde? Önce bunları dile getirin." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2024, 13:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
GS li akil
GS li akil - 2 hafta Önce

Turkiye de maalesef futbolu iyi bildiğini iddia eden şahıslar takımları yönetmeye soyunuyorlar.Aslinda hiçbir şey bilmiyorlar.Sadece kendi reklamlarını yapıyor ve egoist egolarini tatmin etmeye calisiyorlar.Yakinlarinda bu işi bilen ekipleri yok.Oyuncu takip eden yetersiz adamlar ve menajerler eliyle devamlı savruluyorlar.Turk futboluna tek kuruş katkı saglamadiklari gibi bonkörce kulüplerin geleceğini de mahvı perişan ediyorlar.Spor yorumcusu geçinenlerin ise bu kurgunun adamları olup eyyamcilik yapıyorlar.Turk takımlarının elenendikleri takımlara baksalar mukemmel kurgulanan ve düşük masrafla kurulmuş taş gibi takımlardan bile ders alamadıkları aşikar.Bu corbacilardan olusturduklari kaosla yonetmekten,Türk futboluna hiçbir fayda sağlanamaz.Siyaset Kurumu Türk futbolunda yeniden dönüşüm ve yapılanmanın yolunu açmadığı takdirde bu maliyetler takım yöneticilerine odetilmedigi müddetçe bu kaos ve bu hüsran asırlarca devam eder gider.