Abdurrahim Albayrak: "Galatasaray'a transfer etmeyin, o hatayı yapmayın"

Galatasaray'ın eski asbaşkanı Abdurrahim Albayrak'ın Bafetimbi Gomis transfer edilirken dönemin başkanı Burak Elmas'ı "O hatayı yapma" şeklinde uyardığı ortaya çıktı.

Abdurrahim Albayrak: "Galatasaray'a transfer etmeyin, o hatayı yapmayın"

Hayati Karagümrük maçında Galatasaray’ı yarı yolda bırakan Bafetimbi Gomis için geçen sezon transfer edilirken eski Asbaşkan Abdurrahim Albayrak, dönemin Başkanı Burak Elmas’ı uyarmıştı.

"O HATAYI YAPMA"

Burak Elmas’la görüşen Abdurrahim Albayrak, “O hatayı yapma” demişti.

Gomis, bir önceki dönemde Galatasaray’dan Mustafa Cengiz, Fatih Terim ve Abdürrahim Albayrak’ın ortak kararıyla kovuldu.

FATİH TERİM, MUSTAFA CENGİZ'İ ANTALYA'YA ÇAĞIRDI

Galatasaray, Antalya’da kamptayken Fatih Terim, Mustafa Cengiz’i aradı ve kampa davet etti.

Mustafa Cengiz kampa gelirken Gomis takımdan ayrı bir masada takıma sırtını dönmüş tek başına kahvaltı yaptığını görünce takımdan gönderilmesi kararı alındı. 

Albayrak, o dönemde Fransız golcüyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Son güne kadar bizi oyalayıp gitmek isteyen Gomis, elimizi kolumuzu bağladı. Transferin bitimine 1-2 gün kala imzaları atıp gönderdik. Hepsi birbirine eklenince söylenecek çok şey var! Gomis, bizi götürdü götürdü köşeye sıkıştırdı." dedi. 

O dönemde Gomis, Albayrak’a cevap vermişti:

"Galatasaray taraftarlarına büyük bir saygısızlık olacaktır ama bir konuda kesinlikle belirtmek isterim ki suskun kalmayacağım. Çünkü hiç kimsenin karakterimi ve yatırımlarımı sorgulamasına izin vermem ve her şeyden önemlisi hakkımda yalan söylenmesine izin vermeyeceğim." demişti.

Kaynak: Fotospor

Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2023, 14:20
YORUM EKLE