Acun Ilıcalı: "Fatih Terim'e sordum; '1 dakika düşünme' dedi"

Hull City Başkanı Acun Ilıcalı, katıldığı basın toplantısında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Acun Ilıcalı: "Fatih Terim'e sordum; '1 dakika düşünme' dedi"

Acun Ilıcalı, basın toplantısında Galatasaray ile hazırlık maçı yapmak istediklerini ve Fatih Terim ile Ozan Tufan transferi konusunda konuştuklarını dile getirdi.

Ilıcalı'nın açıklamaları şu şekilde:

"HAZIRLIK MAÇI YAPMAK İSTİYORUZ"

"Hayal ettiğim takım tam anlamıyla buydu. 3 oyuncuyla daha görüşmelerimiz ilerledi. Sıra dışı bir takım istiyorum. Birlikte üzülen, birlikte sevinen... Bir futbolcu bize uygun değilse dünyanın en iyi futbolcusu olsa dahi takımda görmek istemem. Galatasaray ve Beşiktaş ile de hazırlık maçı yapmak istiyoruz ancak bu sezon Fenerbahçe sezonu daha erken açtığı için ve takvimimiz uyuştuğu için bu sezon Fenerbahçe ile oynuyoruz."

"FATİH TERİM'E SORDUM"

"İlla Türkiye'den oyuncu alalım diye yola çıkmadık. Bu takım şu anda Türk takımı ancak bu sadece Türkler oynayacak demek değil. Premier Lig'e çıkarsak başka bir şeyden bahsedebiliriz, şu anda bazı oyunculara ulaşamıyoruz. Ozan'ı, Fatih Terim'e sordum; '1 dakika düşünme' dedi, Sergen Yalçın'a sordum; 'kendi mevkisinde Türkiye'nin en iyisi' dedi, Emre Belözoğlu'na sordum; 'müthiş bir potansiyel' dedi. Daha fazla birine sormaya gerek duymadım."

"FUTBOLCULAR GELMEK İSTEMEDİ"

"Galatasaray ve Beşiktaş'tan 1 futbolcu ile görüştük, kulüpleri izin verdi ancak futbolcular gelmek istemedi. Trabzonspor da aynı şekilde."

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2022, 10:07
YORUM EKLE