Acun Ilıcalı: "Galatasaray'dan önce milli takıma gelmeliydi, beni dinlemediler"

Acun Ilıcalı, Galatasaray'ın gündemiyle ilgili TV100'de yayınlanan Candaş Tolga Işık'ın programında dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Acun Ilıcalı: "Galatasaray'dan önce milli takıma gelmeliydi, beni dinlemediler"

Hull City Başkanı ve EXXEN'in sahibi Acun Ilıcalı, Galatasaray maçında yaşanan sorun, Galatasaray'ın performansı ve Okan Buruk ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ilıcalı'nın açıklamaları şu şekilde:

"TALİHSİZ BİR OLAY OLDU"

"Hayatınızda bozulmayan bir şey oldu mu? Teknik bir problem ve çok üzgünüz. Avrupa maçlarını alırken kanalımız olduğu için aldık. Böyle bir şey olabileceğini tahmin ettik. Antenden yayın yapmadığımız için böyle aksiklik oluyor. Talihsiz bir olay oldu. TV8,5'da yayını hemen vererek insanları mağdur etmemeye çalıştık. Exxen çökmedi aslında yayına son 5 dakika gelenler giremedi. Erken girenlerde bir sorun yaşanmadı. Dilerim bir daha yaşanmaz."

"KORSAN YAYIN HIRSIZLIKTIR"

"Korsan yayın yapan bir hırsızdır. 'Ben çok acıktım, param yok gidip çalıp karnımı doyurayım.' Bu korsan yayınla aynı. Korsan yayın Acun Ilıcalı'ya bir şey yapmaz, kulüpleri öldürür. Benim Champhionship'teki TV gelirim, Türkiye'dekinin 5 katı. Böyle giderse futbol amatöre döner."

"GALATASARAY, HEPİMİZİ GURURLANDIRDI"

"Galatasaray'ı takdir ediyorum. İngiltere'deki galibiyet hepimizi gururlandırdı. Kılpayı değil, çok güzel bir galibiyet aldı."

"OKAN BURUK, MİLLİ TAKIMA GELMELİYDİ"

"Galatasaray doğru hoca ile iyi bir yolda. Okan Buruk, bana sorarsanız Milli Takım'a gelmeliydi. Okan Buruk boştayken ne yaptım, beni dinlemediler. Çok zeki, işini bilen ve iyi bir insan. Baktığım zaman eksik bulamıyorum. Okan benim çok eski dostum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 11 Ekim 2023, 20:12
YORUM EKLE