Acun Ilıcalı: "Galatasaray'dan transfer edersem hoş geldin Premier Lig"

Galatasaray'ın tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera için Acun Ilıcalı'dan çarpıcı bir açıklama geldi.

Acun Ilıcalı: "Galatasaray'dan transfer edersem hoş geldin Premier Lig"

Championship ekibi Hull City'nin Başkanı Acul Ilıcalı, Sabah Spor'a açıklamalarda bulundu.

FERNANDO MUSLERA CEVAI

Acun Ilıcalı'nın Fernando Muslera ile ilgili açıklaması dikkat çekerken Fatih Terim'in Panathinaikos'un başına geçme sürecini anlattı.

Ilıcalı'nın açıklamaları şu şekilde:

Süper Lig'den 2 futbolcu transfer hakkınız olsa kimler olurdu?

"Sezon sonuna kadar iki futbolcu alacak hakkım olsa, gözümü kapatıp Fred'i alırım. Seri-Fred-Ozan üçlüsü öyle güzel olur ki keyifli keyifli otur seyret. Bir de Muslera'yı alırım. Al Muslera'yı, hoş geldin Premier Lig."

Fatih Terim'in Panathinaikos'a transfer süreci nasıl gelişti?

'FATİH TERİM' DEDİ, PANA'NIN BAŞKANI İNANAMADI"

"Panathinaikos Başkanı Giannis Alafouzos yakın dostum. Çok mutsuz ve umutsuzdu. Ciddi bir yatırım yapmasına rağmen takım bir şekilde istediğini veremiyordu. Geçen sene ciddi bir puan farkı yapmışlardı ama şampiyonluğu verdiler. Dertleşirken tavsiyemi sordu. Benim de aklıma winner (kazanan) bir isim olduğu için Fatih Terim geldi. Başkan önce bir şaşırdı. Dedi ki 'Fatih Terim'i gelmeye ikna edebilir misin?' 'Projen iyi, Fatih hoca zor işleri sever' dedim. İki taraf da sıcak bakınca gerçekleşti. Bir kimya oluştu. Panathinaikos başkanı için de Fatih Terim ile 3 dakika sohbet etmesi yetti." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2024, 23:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Abdullah Selçuk
Abdullah Selçuk - 1 ay Önce

Galatasaraylıyim deyip ortalarda gezecek sonra gidecek Barselona ya mutsuz olacak SONRA eğer Bundesliga yada Arap Ligi'nden iyi Bir teklif gelirse düşünecek yok begenmezse Galatasaray s gelecek öylemi gelmesin bize