Galatasaray, yeni sağ bekini buldu! Görüşmeler başladı!

Sacha Boey'nin Bayern Münih'e transferi sonrasında kadrosuna kattığı Serge Aurier'i henüz kullanamayan Galatasaray, yeni sağ bek için yaz aylarında bir hamle yapacak.

Galatasaray, yeni sağ bekini buldu! Görüşmeler başladı!

Sezon sonunda mutlaka sağ bek almayı hedefleyen Galatasaray’ın gündemine gelen yeni isim ortaya çıktı.

MARCIN SENAYA GELEBİLİR

Fransız basınında yer alan haberlere göre; sarı kırmızılılar, Ligue 1 ekiplerinden Strasbourg’un formasını giyen Marvin Senaya’yı renklerine bağlayabilir.

GALATASARAY, TEMASA GEÇTİ

Fransız kulübüyle 3 yıllık sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki Togo asıllı Fransız futbolcu için Galatasaray'ın menajerler aracılığıyla temasa geçtiği öne sürüldü. 

30 MAÇTA FORMA GİYDİ

Senaya, bu sezon çıktığı 30 maçta 1 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2024, 22:51
YORUM EKLE
YORUMLAR
Galip Akgul
Galip Akgul - 1 ay Önce

Hakan bey Allah öyle carparki kendini kaf dağında göreni feleğin şaşırtır senin başkanının söylediklerine Bi sözün yok,o zengin çocuğu işte o çarpıldım vakit bir daha toparlayamaz,alışık o hak yemeyi,olmayan penaltıyla çaldığı puanlara be diyeceksin

Uğur  Ökten
Uğur Ökten - 1 ay Önce

BABASI ŞARKICI SELCUK URAL 'IN 80 'Lİ YILLARDA FUARDA SAHNEYE ÇIKTIĞI ZAMAN BÜYÜK EFES OTEĹİ 'NDE KALIRKEN GİDER GALATASARAY HAKKINDA KONUŞURDUK. KOYU BİR FÂTIH TERIM HASTASI VE BÜYÜK BİR GALATASAYLI BIR BABADAN NASIL OĞLU FENERLİ OLUR, HAYRET.?