Ahmet Çakar: "Rahatsız edici bir ego ve kibir hissediyorum"

Galatasaray, Süper Lig'in 35. haftasında Nef Stadyumu'nda Sivasspor'u 2-0 mağlup ederek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

Ahmet Çakar: "Rahatsız edici bir ego ve kibir hissediyorum"

Sabah Gazetesi spor yazarı Ahmet Çakar, Galatasaray ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Çakar'ın açıklamaları şu şekilde:

"EN ÖNEMLİSİ ICARDI VE TORREIRA"

G.Saray, adım adım mutlu sona ulaşıyor. A.Gücü'nü yendiklerinde Türkiye Şampiyonu olacaklar. Bakıyoruz da bu şampiyonlukta kimin en çok emeği olacak; karşımıza çok isim çıkıyor. Ama herhalde en önemlisi Icardi ve Torreira. Yani diğer bir deyimle dün akşamın iki yıldızı. Biri attığı goller diğeri ise verdiği korkunç mücadelesi ile.

G.Saray maçın hakimiydi. Ama şimdiye dek alıştığımız iç saha pozisyon üstünlüğünü pek göremedik. Fakat maçın başında Rashica'nın defans arkasına yaptığı koşu ile boşalan yerine Icardi'nin yönelmesi ve Kerem'in pası ile gelen gol G.Saray'ı öne geçirdi.

G.Saray, öne geçtikten sonra çok daha dengeli oynamaya çalışıyor. Bu nedenle de kendi evindeki maçlarda mütevazi rakiplere karşı çok farklı skorlar göremiyoruz. İkinci yarıdaki, gol sonrasının kopyası… Top G.Saray'da, Sivas fazla gelemiyor. Gelse de pozisyon üretemiyor. Buna karşılık da G.Saray fazla gol pozisyonu yaratamıyor.

"DİREĞİN DİBİNE VURDU"

Bu dakikalarda sahneye yine büyük golcü Icardi çıktı. Sacha Boey orta yapmak üzere kafasını kaldırdığında Icardi, arka direğe koşusunu yaptı, kaleci dahil herkes kafa vuruşunu gelen yöne yani arka direğe yapacağını düşünürken o, dar açıdan ön direğin dibine vuruverdi ve G.Saray için o anda maç pek tabii ki bitti. Sonuçta G.Saray hak ettiği hedefe emin adımlarla ve rahat galibiyetlerle ilerlemeye devam ediyor.

"EGO VE KİBİR HİSSEDİYORUM"

Arda Kardeşler, iyi hakem, hoş hakem de derinlerinde rahatsız edici bir ego ve kibir hissediyorum. Dün gece kolay maçtı ama o, vermesi gereken iki net sarı kartı veremedi.

Kaynak: Sabah

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2023, 14:55
YORUM EKLE