Levent Tüzemen: "Dursun Özbek, Erden Timur'a 'Bu adamı Galatasaray'a al' demeli"

Galatasaray, Süper Lig'in 35. haftasında Nef Stadyumu'nda Sivasspor'u 2-0 mağlup etti.

Levent Tüzemen: "Dursun Özbek, Erden Timur'a 'Bu adamı Galatasaray'a al' demeli"

Sabah Gazetesi yazarı Levent Tüzemen, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

"MAHŞERİ BİR KALABALIK VARDI"

Galatasaray'ın şampiyonluğu ilan etmesi için Ankaragücü maçını yenmesi yetecek. Ancak Galatasaray taraftarı şampiyonluğa öyle inanmış ki tribünlerde ve localarda mahşeri bir kalabalık vardı. Eğer kurallar izin verseydi basamakları bile G.Saray yönetimi çok rahat doldururdu.

"ICARDI TAM BİR GOLCÜ"

Maçı izlerken sarı kırmızılılarda iki adam müthiş bir keyif verdi. Icardi tam bir golcü olduğunu kanıtladı. İkinci golden sonra tribünleri ayağa kaldırıp 'Aşkın olayım' şarkısını taraftarlarıyla birlikte söyledi. Kiralık bir golcünün böylesine aidiyet duygusunu sahaya yansıtması, taraftar tarafından baş tacı edilmesi, her oyuncuda görülebilecek bir karakter değildir.

"ERDEN TİMUR'A 'ICARDI'YI AL' DEMELİ"

Başkan Dursun Özbek, Erden Timur'a "Bu Icardi'yi Galatasaray'a al" talimatını vermelidir. Çünkü Icardi şampiyonluğa oynayacak bir takım için çalışkanlığı, mütevaziliği ve efendiliğiyle biçilmiş biridir.

"TORREIRA SATILMAMALIDIR"

Torreira satılmamalıdır. Bir adam sahada 5 kişilik oynar mı? Tekmeye kafa uzatıyor, rakibin bacak arasından topu kapıyor, aklıyla topa hükmediyor, takımı yönetiyor. Galatasaray son yıllarda Torreira gibi genç, kaliteli ve yürekten oynayan bir ön libero bulamadı. Uruguaylı'nın yürekli oyunu, çalışkanlığı, İcardi'nin hırsı tüm arkadaşlarını maçta tuttu. Galatasaraylı taraftarlar ve futbolcular için şampiyonluk artık çok yaklaştı.

Kaynak: Sabah

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2023, 23:26
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer
Sefer - 12 ay Önce

Söylediklerinin çoğu taraftarların da düşüncesi.