Necati Ateş: "Okan hoca, onu bekliyor ama çok sıkıntılı hareket ediyor"

Galatasaray, Süper Lig'in 35. haftasında Nef Stadyumu'nda Sivasspor'u 2-0 mağlup etti.

Necati Ateş: "Okan hoca, onu bekliyor ama çok sıkıntılı hareket ediyor"

TRT Spor yorumcusu Necati Ateş, Galatasaray - Sivasspor maçını değerlendirdi.

Ateş'in açıklamaları şu şekilde:

"G.SARAY İZİN VERMEDİ"

"Sivasspor'un pozisyon bulamaması Sivas'tan kaynaklı mı, yoksa Galatasaray'ın oynadığı etkili oyundan kaynaklı mı? Bugün Sivasspor'un gol beklentisi 0.10'du. Sadece duran toplarla üretmeye çalışıyordu. Galatasaray da çok üretken değildi ama 0.75'te iki gol çıkardı."

"TORREIRA HER YERDEYDİ"

"Lucas Torreira muhteşem bir oyun oynadı. Her yerdeydi. Muslera kalesinde top görmedi. Bir tek ısınırken Muslera'nın yere yattığını gördüm. Sivasspor'un aklında kupa var. Rıza hoca onu düşünerek hareket etti."

"OKAN HOCA, ESKİ MERTENS'İ BEKLİYOR"

"İstediğini yapamayan bir Sivasspor, yaptırmayan da bir Galatasaray vardı. Mertens, son 3-4 maçtır oyuna giremiyor. Okan hoca, o eski Mertens'i bekliyor ama çok sıkıntılı hareket ediyor."

"MÜKEMMEL İKİLİ KEREM VE ICARDI"

"Mükemmel bir ikili sahada var. Icardi ve Kerem... Beşiktaş maçından sonra Galatasaray 3'te 3 yaptı. Üretkenlikte sıkıntı çekse de çok net galibiyetler aldı."

"ICARDI, VALENCIA'YA YETİŞİRDİ"

"Icardi, 24 maç oynamış ve 20 gol 8 asist yapmış. Aynı maç sayısına ulaşsalardı belki de Valencia'yı geçerdi. Icardi ve Kerem harika anlaşıyor. Rashica maçta oyuna giremedi. Ligin boyu kısaldı, iyi oyun değil, galibiyet önemliydi. Ankaragücü maçında beraberlik de işe yarayabilir."

"ATEŞTEN KORKMAYAN ÇOK OYUNCU GRUBU VAR"

"Taraftarı, yönetimi işin içine almış. Mükemmel bir havaya giren Galatasaray var. Lig artık bitiyor. Galatasaray'da ateşten korkmayan çok oyuncu grubu var. O yüzden çok rahat galibiyetler aldı."

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2023, 17:01
YORUM EKLE