Okan Buruk: "İnşallah önümüzdeki sene Galatasaray'da olur, biz istiyoruz"

Galatasaray, Süper Lig'in 35. haftasında Nef Stadyumu'nda Sivasspor'u 2-0 mağlup etti.

Okan Buruk: "İnşallah önümüzdeki sene Galatasaray'da olur, biz istiyoruz"

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Sivasspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Buruk'un açıklamaları şu şekilde:

"İlk hedefimiz, Ankaragücü maçını kazanıp şampiyon olmak. Şampiyon olduktan sonra kendi sahamızda oynayacağımız bir derbi karşılaşması... Aynı heyecanla, aynı tutkuyla çıkacağımız bir karşılaşma. Ligin ilk yarısında deplasmanda 3-0'lık bir galibiyetimiz vardı. Yine amacımız Fenerbahçe'yi yenmek olacak."

"ICARDI, GALATASARAY'DA MUTLU"

"Mauro Icardi, Galatasaray'da çok mutlu. Maça çıkana kadar hep heyecanlı. Galatasaray ile bağı çok yüksek. Çok iyi bir karakter, kısa zamanda bize bunu gösterdi. Bize geç katıldı ve geç oynamaya başladı. Ama güçlü karakter olduğunu size söylemiştim."

"Icardi, saha içerisinde liderlik de yapıyor, bu da çok değerli. Kendi pozisyonunda bile diğer oyunculara neler yapabileceklerini gösteriyor. Hiçbir antrenmanı kaçırmaz, iyi bir profesyonel."

"Icardi, İnşallah önümüzdeki sene bizimle birlikte olur. 'Kiralık oyuncunun devamlılığı olmaz' denir ama durumun böyle olmadığını gördük. Milot Rashica da öyle. Kiralık oyuncular da doğru karakterse, burayı net bir şekilde sahipleniyorlar."

"MUSLERA'NIN BİZİMLE OLMASINI İSTİYORUZ"

"Muslera'nın gelecek sezon kadroda bizimle olmasını istiyoruz. Muslera olacak, diğer kalecilerimizle görüşeceğiz. Şampiyonluktan sonra önümüzdeki senenin programını yapacağız."

"Saha kenarında herkesin tepkisi var. Geçen hafta Guardiola ve Ancelotti'yi izlediniz. Kenarda aktif olmak gerekiyor, zaten aktif olmazsam oturur kulübede maç izlerim. Aktif olacağız. Bugün önümde iki yanlı taç ve bir yanlış korner verildi. Bunu ben görüyorsam yan hakem de görecek."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2023, 13:01
YORUM EKLE