Kemal Aslan: "Sezonun transferiydi, Galatasaray hemen gönderdi"

Galatasaray, Süper Lig'in 35. haftasında Nef Stadyumu'nda Sivasspor'u 2-0 mağlup etti.

Kemal Aslan: "Sezonun transferiydi, Galatasaray hemen gönderdi"

TRT Spor yorumcusu Kemal Aslan, Galatasaray - Sivasspor maçını değerlendirdi.

Aslan'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY, LİDERLİĞE MERTENS İLE İLERLEDİ"

"Mertens'in kredisi çok fazla. Galatasaray şampiyonluk adımlarına Mertens'in liderliğinde ilerledi. O seri onun sayesinde oldu. Problem çözen bir oyuncu olduğu için ne yapacağı kestirilemez."

"KAZANMASI GEREKENLERİ KAZANMAYI BİLDİ"

"Galatasaray kazanması gereken maçları kazanmayı biliyor. Belki de kazandığı maçlardaki en zayıf istatistiklerine sahipti. Topa sahip, kendinden emin oynadı."

"TORREIRA, 3 KİŞİLİK OYNUYOR"

"Torreira 3 haftadır inanılmaz bir performans sahaya yansıtıyor. Saha içinde eksiklikleri o gideriyor. Ön bölgedeki 5'li oyuncunun emniyet sibobu gibi oynuyor. Torreira 3 kişilik oynuyor desem yeridir

"KEREM, KENDİ GELİŞİMİNİ TAMAMLIYOR"

"Kerem Aktürkoğlu, bugün 10 defa dokunduysa 9'unu tek oynadı. Aldığınız kaliteli oyuncular sizin mevcut oyuncularınızın da kalitesini arttırıyor. Geçen yılki Kerem'le bu yılın Kerem'i arasında çok fark var. Kendi gelişimini sağlıyor."

"SEFEROVİC OLMADI, HEMEN GÖNDERDİLER"

"Hep yıldız transferler konuşuluyor. Son gün 5 transfer yaptı. Sadece 2 tanesinden verim aldı. Ama bunlar sizi en üstte tutuyor. Seferovic sezonun transferiydi ama hemen kesti ve gönderdi."

"MUSLERA TAŞIDI"

"Dünya Kupası arasına kadar Muslera taşıdı. Sonrası da zaten ortada. Bugün rakiplerinden bir tanesini kazanarak devre dışı bıraktı. Hak ederek kazandı." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2023, 13:41
YORUM EKLE