Ahmet Çakar: "Utanç vericiydi, gol attıramadı"

Süper Lig'de şampiyonluk yarışında önemli bir haftaya girilirken Galatasaray, Başakşehir'i mağlup ederek puan farkını artırmak istiyor.

Ahmet Çakar: "Utanç vericiydi, gol attıramadı"

Beyaz Futbol yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk ve Fatih Terim ile ilgili çarpıcı sözler söyledi.

Çakar'ın açıklamaları şu şekilde:

"FATİH TERİM, OKAN BURUK'UN BAŞARILI OLMASINI İSTEMEZ"

"Şundan eminim Fatih Terim, kesinlikle Okan Buruk'un başarılı olmasını istemiyor. Tabii ki de bunun kimse gerçekliğini ispat edemez ama hakikat böyle. 'Keşke bu kadro elimde olsa' diyordur."

"AZİZ YILDIRIM İÇİN DE GEÇERLİ"

"Galatasaray için söylediklerim Fenerbahçe için de geçerli. Aziz Yıldırım da Ali Koç'un başarılı olmasını istemez. 'Seni bu taraftarlar göndereceğim' demedi mi?"

"FENERBAHÇE'YE GOL ATTIRAMADI"

"Giresunpor - Fenerbahçe maçında hakem Bahattin Şimşek'in yeteneklerinin kısıtlı olduğunu biliyorduk. VAR kararıyla verdiği penaltı doğru olsa da son 15-20 dakika utanç verici bir yönetim sergiledi. Fauller yarattı, bir basketbol hakemi gibi fauller buldu, çıkarttı ama Fenerbahçe'ye gol attıramadı."

Kaynak: habersarikirmizi.com

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2023, 01:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
tuncay tiryaki
tuncay tiryaki - 12 ay Önce

Bu sezon fotboldan cok hakemleri konustuk

Ferhan meydan
Ferhan meydan - 12 ay Önce

Adamsın hoca... Terim milli takım ve gs dışında takımda çalışamaz... Böyle bir cesareti yok... Her zaman gs nin başındaki td yi etkiler...