Ahmet Ercanlar: "Galatasaray maçını izledim, inanılmazlardı, Fenerbahçe'yi çok aşmış gitmiş"

Galatasaray, Süper Lig'de Fenerbahçe'nin 6 puan önünde lider olarak yoluna devam ediyor.

Ahmet Ercanlar: "Galatasaray maçını izledim, inanılmazlardı, Fenerbahçe'yi çok aşmış gitmiş"

Fenerbahçeli yorumcu Ahmet Ercanlar, Galatasaray ile ilgili itiraflarda bulundu.

Ercanlar'ın açıklamaları şu şekilde:

"Galatasaray taraftarı, Fenerbahçe taraftarını çok aşmış gitmiş"

"Galatasaray-Karagümrük maçını izledim. Galatasaray seyircisi inanılmaz. Sahaya etkileri, takımlarını itmeleri, hakeme baskıları inanılmaz. Galatasaray taraftarı, Fenerbahçe taraftarını çok aşmış gitmiş."

"Lay lay lom ile falan olmaz"

"Fenerbahçe yönetiminin yerinde olsam bu seneki tüm kombineleri iptal ederim, seneye maç maç bilete geçerim. İlk alan alsın. Kadıköy'ün yeni bir ruha kavuşması lazım. Gerçekten desteklemeye gelen gelsin. Lay lay lom ile falan olmaz."

"Fenerbahçe'nin sosyal medyası iki mağlubiyetle aşırı yerin dibine çekiyor"

"Mert Hakan ve İrfan Can, Galatasaray yerine Fenerbahçe'ye imza attıkları günden beri hep hedef gösterildiler. Mesela Jesus, 'Kafası karışık' diye diye adamı maymuna çevirdik! Karizmasını yerle bir ettik... Ancelotti gelsin, 3 aya bu hale getirirler. 'Kafası başka yerde' derler. Fenerbahçe'nin sosyal medyası bir anda aşırı övüyor, sonra iki mağlubiyetle aşırı yerin dibine çekiyor. Jorge Jesus 3 ayda mı kötü hoca oldu? Çok güzel yönlendirilebiliyorsunuz Fenerbahçeliler..."

Kaynak: 343 Digital

Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2023, 12:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer
Sefer - 1 yıl Önce

Ya bu Ahmet Ercanlar denen şahıs tv lerde nasıl yorumcu olarak yer aldığına şaşıyorum!! Bu adam iki kelimeyi arka arkaya getiremeyen, getirse bile anlaşılmayan biri!! Bu adamdan yorumcu olur ise fb bundan daha iyi olmaz, olamaz!! Adamın tek derdi GS düşmanlığı!! Tıpkı Gurcan Bilgiç gibi!!! Yorumcu dediniz mi Allah rahmet eylesin Vedat Okyar di. Rahmetli sadece bjk ile ilgili yorumlar yapar, rakipler hakkında olumlu, işe yarar yorumlar yapar di. Gerçi her takımın içinde böyle saygı değer yorumcular vardı. Ölenlere Allah rahmet eylesin.