Ali Ece: "Galatasaray'da oynatılmadığı için serzenişte bulunmuştum, maestro olmayı başardı"

Galatasaray, Süper Lig'de lider olarak yoluna devam ederken şampiyonluk için avantajı elinde bulunduruyor.

Ali Ece: "Galatasaray'da oynatılmadığı için serzenişte bulunmuştum, maestro olmayı başardı"

Vole yorumcusu Ali Ece, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Ece'nin açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK'A KEREM DEMİRBAY İÇİN SERZENİŞTE BULUNMUŞTUM"

"Sezonun ilk haftalarında Kerem Demirbay yerine Ndombele'ye şans verdiği için Okan Buruk'a serzenişte bulunmuştum. Daha sonra doğru kurguyu buldu ve Kerem'den verim almayı başardı. Maestro bir şutör olmayı başardı. Geldiği ilk gün ile şimdiki hali arasında fark var. Ayakları yere çok sağlam baskıyor, kendini fiziksel açıdan geliştirmiş."

"OKAN BURUK, BUNU ÇÖZDÜ"

"Galatasaray ilk yarılarda gol atmakta zorlanıyordu, Okan Buruk bunu çözdü. Alternatif bulmakta zorlanıyordu, tek kulvara düştükleri için kulübeden de verim almaya başladı, sakatlar da düzeldi."

"ZIYECH, İZ BIRAKABİLİR"

"Fenerbahçe'de Atkinson diye bir futbolcu vardı. Normal tansiyonu düşük maçlarda çok ön plana çıkmazdı ama derbilerde iş yapardı. Hakim Ziyech de bu sezon Galatasaray'da bu etkiyi yaratabilir. Çok oynamıyor ama kalan maçlarda attığı gollerle iz bırakabilir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2024, 06:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
FİKRET ALTINORDU
FİKRET ALTINORDU - 2 ay Önce

G.S KULÜBÜ selçuk yulanın STAR TV DE konuk olduğu söyleşiyi ve UEFA şapiyonu sonrası Ali ŞEN İN KONUŞMASI G.S KÖSTEKLEMEZSEK BİR DAHA YAKALAYAMAYIZ İFADELERİNİ BULSUN