Emre Bol: "Galatasaray'da iyi transfer olacağını düşünmemiştim ama bambaşka bir noktaya geldi"

Galatasaray, Süper Lig'de Fenerbahçe'nin 2 puan önünde lider olarak yoluna devam ediyor.

Emre Bol: "Galatasaray'da iyi transfer olacağını düşünmemiştim ama bambaşka bir noktaya geldi"

Futbol yorumcusu Emre Bol, Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Bol'un açıklamaları şu şekilde:

"KEREM DEMİRBAY'IN İYİ TRANSFER OLACAĞINI DÜŞÜNMEMİŞTİM"

"Kerem Demirbay, bambaşka bir noktaya geldi. Açıkçası ben iyi transfer olacağını düşünmemiştim. Orta sahada temastan kaçmıyor, üstelik şut atmaktan da çekinmiyor. Çok yarar sağlıyor."

"DURAN TOPLARI KEREM DEMİRBAY KULLANMALI"

"Penaltıları Icardi kullanıyor, bence kornerleri ve özellikle ceza sahasının yakınındaki duran topları da Kerem Demirbay kullanmalı. Bu adam Bundesliga'da 25-30 milyon Euro'ları görmüş. O seviyelere gelmek kolay değil."

"ICARDI TUTUYORLAR, ÇEVRESİNDEKİLER GOLÜ ATIYOR"

"Rakipler, Icardi'ye karşı adam adama savunma yapıyor. Topla buluşma konusunda sıkıntı yaşıyor. Icardi skora katkı yapamıyor ama çevresindeki futbolcular golü atıyor."

"ICARDI YÜZÜNDEN MİLYONLAR GALATASARAYLI OLUYOR"

"Çocuklar artık Fenerbahçeli olmuyor. Aziz Yıldırım da bunu dile getirdi. Artık Galatasaraylı oluyor. Arkadaşımın evine gittim, sokaktaki 7-8 çocukta Icardi forması var. Sadece bir tanesinde Fenerbahçe forması vardı. Mahalle, Türkiye'nin gerçeğidir. Icardi yüzünden milyonlar Galatasaraylı oluyor. Fenerbahçe'nin bu Icardi etkisini durdurması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 13 Mart 2024, 12:44
YORUM EKLE
YORUMLAR
ADEM
ADEM - 2 ay Önce

EMRE BOL, SENİN TAKIMIN TAKLACI MERTLERİ,SAHTEKAR İRFANLARI TRANSFER EDER BUNLARIN SAHADAKİ NAHOŞ OLAYLARININ ARKASINDA DURURSANIZ TARAFTAR SAYINIZ ARTMAZ....KÜÇÜK ÇOCUKLAR DA ZEKİ VE SAHADAKİ HER TÜRLÜ PİSLIKLERİ GÖRÜYOR...ÖNCE İĞNEYİ KENDİNİZE SONRA ÇUVALDIZI BAŞKASINA BATIRACAKSINIZ...

Semih gs
Semih gs @ADEM - 2 ay Önce

Zaten fenerbahçe nin yaptığı bütün pisliklerin nedeni de bu degilmi ?