Ali Koç'tan Erden Timur'a cevap geldi!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Başkanvekili Erden Timur'un açıklamalarına cevap verdi.

Ali Koç'tan Erden Timur'a cevap geldi!

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur, geçtiğimiz gün sert açıklamalarda bulundu. Erden Timur, dönemin MHK Başkanı Lale Orta'nın Adana Demirspor - Fenerbahçe maçında yaşananları Ali Koç'a gönderdiğini söyledi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Hürriyet gazetesine yaptığı açıklamalarla Erden Timur'un açıklamalarına cevap verdi.

Koç'un açıklamaları şu şekilde:

"KÜLLİYEN YALANDIR, İFTİRADIR"

"Lale Orta’nın VAR görüntüsü ya da herhangi bir görüntüyü bizzat tarafıma göndermesi ya da servis etmesi gibi bir olay katiyen gerçekleşmemiştir, külliyen yalandır, iftiradır. Bu şekilde bir görüntü gönderme olayı kesinlikle yaşanmadı. Ama burada asıl konu bu yalanı nasıl bu kadar kolaylıkla dillendirebildikleri. Çünkü ‘kayıt var, olayı biliyoruz’ diyorlar, bu kayıt ya da görüntüler varsa Erden Timur’a kimlerden servis ediliyor. Bu servis edilme olayı varsa, bunu servis edenler bu kurguyu Erden Timur ile planlayanlar mıdır?"

"ERDEN TİMUR'UN İDDİALARI ARAŞTIRILMALI"

"Kendileri de her zaman olduğu gibi bizi şaşırtmayacak şekilde bir yalanın parçası olmuşlardır. Bu kadar büyük yalana da akıl sır erdirmek çok zor, çok güç. Erden Timur’un iddiaları, ispatı zor olmayan hatta incelenmesi, araştırılması ve gerçeklerinin ortaya konması çok kolay söylemlerdir. TFF harekete geçerek ilgilileri görevlendirip araştırma yaptırarak bu iddia ve söylemlere yönelik gerçekleri ortaya koyabilir. Keza bu konuya karşı da duyarsız kalınırsa bu tarz manipülatif söylemlerin önü iyice açılmış olacak. Nitekim geçen sezon bunu gördük. Türk futboluna karşı sorumluluk sahibi bir yaklaşımda olmak bunu gerektirir."

LALE ORTA, NE DEDİ?

Lale Orta ise iddialar hakkında, "O odaya her hafta hakem performanslarının değerlendirilmesi için girdim. Görüntü yayıncıdan geliyor, içeride üretilen bir şey yok. Kesinlikle ne sayın Ali Koç'a, ne de diğer kulüp başkan ve yöneticilerine tarafımdan herhangi bir görüntü gönderilmemiştir. Tamamen asılsız bir haberdir" dedi.

Kaynak: Hürriyet

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2023, 12:47
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer
Sefer - 7 ay Önce

Biz GS taraftarı olarak Erden beye sonuna kadar inanıyoruz!! Ali Koç dediği gibi ise, soruşturma açılması için savcılığa inceleme yetkisi için dilekçe vermeli!! Erden Timur'un tüm iddialarının araştırılması için 4 büyük kulüp savcılığa bu iddiaların incelenmesi için dilekçe vermeli. Bundan kaçanlar suçludur!! Her şey yalan ve iftira olduğunu idda etmek kolay!! Zor olan ise Erden bey gibi savcılığa dilekçe verip iddiaların incelenmesini talep etmektir. Ali koç, Ahmet Nur Çebi ve Ertuğrul Doğan in dilekçe vermesi en doğru olanıdır. Dilekçe vermelerini bekliyoruz!!

Hamza KOLAY
Hamza KOLAY - 7 ay Önce

G, S, KULÜBÜNÜ F, B, HARİÇ HERKEZ İLGİ DUYUYOR AMA F, B, G, S, SPOR KULÜBÜNÜ HIÇMI HIÇ SEVMİYOR NEDENİ İSE KISKANÇLIK BAŞKA BIRŞEY YOK HERHALDE, AKILLI OLSALAR DAHA İYİ OLUR, F, B, İÇİN YANİ.....

Hüseyin Öztürk
Hüseyin Öztürk - 7 ay Önce

GS gerçekten çok iyi bir futbol oynuyor gayet de güzel bir takım,ama FB fobisinden bir türlü kurtulamiyor