"Ali Koç TFF Başkanı, Selahattin Baki de MHK Başkanı olsun, şampiyon yine Galatasaray olur"

Galatasaray'ın kurduğu kadro tarihi zaferlere imza atmaya sezon başından itibaren başladı.

"Ali Koç TFF Başkanı, Selahattin Baki de MHK Başkanı olsun, şampiyon yine Galatasaray olur"

Galatasaray, bir yandan ligde ve Avrupa'da yoluna dolu dizgin devam ederken bir yandan da rakiplerin algı operasyonlarıyla mücadele ediyor.

Manchester United zaferi sonrasında Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un gündem değiştirmeye yönelik açıklamaları da dikkat çekti.

Galatasaray muhabiri Alper Mert, 343 Digital Youtube kanalında gündemle ilgili yorumlarda bulundu.

Mert'in açıklamaları şu şekilde:

"ALİ KOÇ TFF BAŞKANI OLSUN, GALATASARAY YİNE ŞAMPİYON OLUR"

"Ali Koç, TFF Başkanı; Selahattin Baki de MHK Başkanı olsun. Şampiyon yine Galatasaray olur. Başarı liyakat ile geliyor! Galatasaray'ı aşağı çekmeye çalışanlar boşuna uğraşıyor."

"OKAN BURUK, DERSİNE ÇOK İYİ ÇALIŞMIŞ"

"Okan Buruk, satranç gibi oynadı. Barış Alper hamlesi... Sırtına alıp taşıyacak neredeyse rakibi. Sacha Boey de öyle... Tek isimle açıklanacak bir zafer değil. Hoca yine dersine çok iyi çalışmış." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2023, 10:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer
Sefer - 7 ay Önce

GS rakipleri kardeş olmuş hep bir ağızdan GS miza saldırıyorlar!! Bu korkunun amacı ne? Yıllar önce bu kulüplerin yöneticileri yazarları hep bir ağızdan GS durdurulmalı diye bir algı savaşı başlattılar!! Eğer o gün o savaş açılmamış olsa bu gün Türk futbolu zirvedeydi. Yükselmeyi değil, GS aşağı çekenler de kaybetti. O senaryo yine sahnede!! Özellikle fb ve bjk GS savaş açmışlar!! GS bu zihniyeti yerle bir edecek güce ve kudrete sahip bir kulüptür. Korkunun ecele faydası yok. Bu senaryoları yazanlar belli uygulayan hakemlerdir. Fb penaltısını verilmemesini sebebi bu seneryodur!! Neden ofsait den gol verildi? Neden AG son dakika penaltısı verilmedi? Çünkü puan kaybediyordu. Utanmazlık bu kadar olur. Etki altında kalarak karar verenlerin şerefi namusu sorgulanır. Herkes adil adaletli olsun. Özellikle hakemler.