Ali Naci Küçük: "Belki de tarihin en şanssız Galatasaray futbolcusu, kabul etmiyorum"

Galatasaray'da Kopenhag maçı sonrasında gözler Başakşehir maçına çevrildi.

Ali Naci Küçük: "Belki de tarihin en şanssız Galatasaray futbolcusu, kabul etmiyorum"

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Futbol Arena Youtube kanalında sarı kırmızılıların gündemini değerlendirdi.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

"OLIVEIRA, YABANA ATILACAK BİR OYUNCU DEĞİL"

"Dün gördüğümüz gibi Sergio Oliveira bu kadar çok yabana atılacak, arka planda bırakılacak bir oyuncu değil. Resmen orta sahanın dengesi ve balansı. Oyuna gitdikten sonra Torreira'yı tamamladı. Galatasaray keşke Torreira ve Oliveira ile Kopenhag maçına başlasaydı."

"4 OYUNCU İLK 11'DE OLACAK"

"Başakşehir maçında; Davinson Sanchez, Kazımcan Karataş, Sergio Oliveira ve Tete ilk 11'de olacak."

"FATİH TERİM DE SÖYLEMİŞTİ"

"Bu ligin en iyi yerli oyuncusu olan Kerem Aktürkoğlu'nun kenara gelirken ıslıklanmasını ben kabul etmiyorum. Bir gerçek var. Bunu zamanında birçok teknik adam ve Fatih Terim dile getirmişti. Taraftar ile seyirci arasında çok büyük bir fark var. Eğer biletler bu kadar pahalı olursa tribündeki taraftar değil, birçoğu seyirci olur."

"TARİHİN EN ŞANSSIZ GALATASARAY FUTBOLCUSU"

"Kerem, belki de tarihin en şanssız Galatasaray futbolcusu. Bu kadar skor katkısı verip bir maç kötü oynadığı için ıslıklanması kabul edilebilir bir şey değil. O top iki cm aşağıdan gidip gol olsaydı kahraman ilan edilecekti. 2-0 olduğunda yuhalıyorsun, 2-2 olunca bayram yapıyorsun. Taraftarlık bu değil. Gerçek Galatasaray taraftarının statta olması lazım, vardı ama kale arkasında." ifadelerini kullandı. 

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2023, 23:09
YORUM EKLE