Ali Naci Küçük: "Galatasaray'dan ikisini de transfer etmek istiyorlar, bugün itibariyle rakam pazarlığına giren bir kulüp var"

Galatasaray'da sezona damga vuran performanslar bulunurken birçok oyuncuya Avrupa'dan teklifler geliyor.

Ali Naci Küçük: "Galatasaray'dan ikisini de transfer etmek istiyorlar, bugün itibariyle rakam pazarlığına giren bir kulüp var"

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Vole Youtube kanalında Barış Alper Yılmaz ve Davinson Sanchez gelişmesini duyurdu.

55 MİLYON EURO'LUK HEDEF

Sarı kırmızılı yönetimin her iki oyuncu için toplam 55 milyon Euro'luk bir beklenti içinde olduğu belirtildi.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

"LAZIO VE NAPOLI, 13 MİLYON EURO BANDINDA TEKLİF YAPMIŞTI"

"Yaz transfer döneminde belli ki Galatasaray, Barış Alper Yılmaz için 20 milyon Euro üzerinde teklifler bekliyor ve bunu alacak gibi duruyor. Zaten ara transfer döneminde Lazio ve Napoli'nin teklifleri vardı. Bu rakamlar 13 milyon Euro bandındaydı. Galatasaray yönetimi, Barış Alper ve temsilcisi ile görüşüp sezonu Galatasaray'da tamamlayıp Avrupa Şampiyonası'nın ardından transferi konuşmanın daha doğru olacağını söyledi. Gerçekten de çok doğru bir karar verdiler." 

"BUGÜN İTİBARİYLE ASTON VILLA DA İSTİYOR"

"Bugün itibariyle Barış Alper Yılmaz'a talip olan ve rakam pazarlığına giren bir kulüp daha var. Aston Villa da Barış Alper'i kadrosuna katmak istiyor."

"18 MİLYON EURO KONUŞULUYOR, GALATASARAY 25 MİLYON EURO İSTİYOR"

"Şu anda menajerler üzerinden konuşulan rakamlar 18 milyon Euro. Galatasaray'ın istediği rakam 25 milyon Euro. Aston Villa, adım adım takip ediyor. Belli ki 20 milyon Euro üzerinde bir teklif olacak. Avrupa Şampiyonası'nda da önemli bir performans sergilerse Galatasaray'a önemli bir gelir kazandıracak."

"SANCHEZ İÇİN MİNİMUM 30 MİLYON EURO BEKLENTİ VAR"

"Davinson Sanchez, 9.5 milyon Euro'ya alındı. Galatsaray'ın minimum 30 milyon Euro beklentisi var. Napoli'nin ilgisi doğru. İspanya'dan da teklifler var."

"HERHALDE NELSSON'DAN ÖNCE AYRILACAK"

"Sanchez, herhalde Nelsson'dan önce ayrılacak. Nelsson'un kaderinde herhalde Galatasaray yAzılmış ve önümzdeki sezon Nelsson ve Abdülkerim Bardakcı ikilisi stoper hattı olacak gibi duruyor. Sanchez'in ayrılma ihtimali yüksek." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2024, 17:50
YORUM EKLE
YORUMLAR
Gören göz
Gören göz - 2 hafta Önce

Barış Alper en az kırk eder alan yüze satar adam sürekli üzerine koyarak gidiyor dünyada bögle futbolcu az