Ali Naci Küçük: "Galatasaray göndermek istedi, maaşının tamamını istedi, devre arasına kaldı"

Galatasaray, Süper Lig’in 7. Haftasında sahasında Konyaspor’u 2-1 mağlup etti.

Ali Naci Küçük: "Galatasaray göndermek istedi, maaşının tamamını istedi, devre arasına kaldı"

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Futbol Arena TV yayınında Galatasaray ile ilgili yorumlarda bulundu.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

"Galibiyet nedeniyle çok konuşmadık ama Emin Bayram performansıyla istenileni veremedi. Ancak Okan Buruk'u bu tercihinden dolayı asla eleştirmem. Bu çocukların şans da bulması lazım." 

"Galatasaray, transferin son günlerinde Van Aanholt'un kontratından çıkmayı düşünüyordu. 1.7 milyon Euro civarında garanti ücreti var. Oyuncu, tamamını talep etti. Bu operasyon belki de devre arasına bırakıldı." 

"Lucas Torreira haftalardır iki kişilik oynuyor. Sergio Oliveira'nın oyun bilgisi, tekniği üst düzey ama Okan hocanın istediği pres gücü ve direnci gösteremiyor. Bu sefer yük Lucas Torreira'nın üstünde. Maçın en sağlamı Lucas Torreira. Bu sezonun en başarılı transferlerinden. Orta sahada ciddi bir yük alıyor gerçekten." 

"Juan Mata'nın fiziksel olarak hazır hale gelmesi için 4 haftalık bir süreç olacak. Milli takım arası da bu yüzden Galatasaray için önemli bir avantaj."

"Galatasaray iyi mi? Henüz değil. Ancak takım olma yolunda iyi yolda ve bunun göstergelerini yansıtıyor."

"Galatasaray, değişim olarak kulüp tarihinin en büyük operasyonunu gerçekleştirdi. Elbette zamana ihtiyacı var. Birbirini yeni tanıyan bir takım. Kısa sürede ise pozitifliği yakaladı."

"Galatasaray, transferde dersine çok iyi çalıştı. Özellikle Icardi transferi. Bir dünya yıldızını izleyeceğiz bu sezon. Çok istekli Icardi. Çok da isteyerek geldi Galatasaray. Hevesli ayrıca."

Kaynak: Futbol Arena

Güncelleme Tarihi: 18 Eylül 2022, 17:22
YORUM EKLE