Ali Naci Küçük: "Galatasaray mutlu sona çok yakın, 1.5 milyon Euro ve imza parası verilecek"

Galatasaray'da Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi fikstür yoğunluğu devam ederken bir yandan iç transfer çalışmaları yapılıyor, bir yandan da kulübe karşı uygulanan masa başı operasyonları mücadele ediliyor.

Ali Naci Küçük: "Galatasaray mutlu sona çok yakın, 1.5 milyon Euro ve imza parası verilecek"

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Vole Youtube kanalında Galatasaray'ın gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

"ERDEN TİMUR, ANGELINO İÇİN GÖRÜŞMEYE BAŞLADI"

"Erden Timur, Leipzig ile Angelino konusunda görüşmeye başladı. Galatasaray, kontrattan zorunlu satın alma opsiyonunu kaldırmak istiyor. Teklif şu; Sezon sonuna kadar Angelino ile devam edelim ama 6 milyon Euro'luk satın alma opsiyonu kalksın."

"SACHA BOEY İÇİN MUTLU SON ÇOK YAKIN"

"Sacha Boey'in sözleşmesinin uzatılması konusunda Galatasaray mutlu sona çok yakın. Galatasaray'ın Boey formülü: 1.5 milyon Euro maaş + imza parası. Herhangi bir serbest kalma maddesi olmayacak."

"BAYERN MÜNİH MAÇLARINA BİR İNTİKAM OLARAK BAKIYORMUŞ"

"Kulüp içinden birisi Icardi ile ilgili bir anekdot anlattı. Mauro Icardi, Thomas Tuchel'e karşı ekstra motivasyona sahipmiş. Bayern Münih maçlarına bir intikam olarak bakıyormuş."

"ERDEN TİMUR'A SALDIRI KAMPANYASI BAŞLATILDI"

"Galatasaray camiası, eski başkanları, akil insanları nerede? Erden Timur'a saldırı kampanyası başlatıldı. Başarıya giden yolda her yol mübah zihniyeti ele alınmış durumda. Artık Galatasaray'ın Erden Timur'a daha fazla destek vermesi gerektiği düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2023, 03:28
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sefer
Sefer - 6 ay Önce

Erden beyin arkasında milyonlar var. Fırıl fırıldaaaak lar fırıldak işler yapsalar bile boş!! Erden Timur güneş dır. Onun karşısında kar dayanmaz erir!! Rakipleri de kar gibi eriyor, eriyecek de!!

Ömer Genç
Ömer Genç - 6 ay Önce

Hoca adalet dağıtamıyor...Takımın yarısı küskün yada öyle davranıyorlar...İki savruk oynayan adam kerem ve barış bunların arkasında kimse yedek beklemek istemez...Kalemşör dolmuşuna binen binene

Servet öz
Servet öz - 6 ay Önce

Herşeyi anlıyorum da bu imza parası ne