Ali Naci Küçük: "Galatasaray, teklifini yükseltirse transferi yarın tamamlanacak"

Galatasaray'da iç ve transferde önemli gelişmeler yaşanırken görüşmeler sürüyor.

Ali Naci Küçük: "Galatasaray, teklifini yükseltirse transferi yarın tamamlanacak"

Galatasaray muhabiri Ali Naci Küçük, Futbol Arena Youtube kanalında Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Küçük'ün açıklamaları şu şekilde:

"BAŞAKŞEHİR, DUBOIS İÇİN 1 MİLYON EURO İSTEDİ"

"2 milyon Euro maaşı olan Leo Dubois, sezon başında Başakşehir'e gitmek için ekstra 400 bin Euro istemişti. Şimdi Galatasaray onu geri getirmek isteyince Dubois, bu 400 bin Euro'nun da maaşına eklenip sözleşmesinin iyileştirilmesini istedi. Başakşehir de Galatasaray’dan 1 milyon Euro istedi. Bu sebeple rakamları daha uygun olduğu, tecrübeli olduğu ve hala Fildişi Milli Takımı’nda fit bir şekilde oynadığı için Serge Aurier'de karar kılındı. Şimdiden 'İyi' ya da 'Yanlış hamle' demek doğru değil. Bekleyip görmek lazım. Serge Aurier Premier Lig'den geliyor, fazla acımasız olmamak lazım."

"ASSIGNON İÇİN ANLAŞILMIŞTI AMA..."

"Galatasaray ve Rennes, Assignon'un bedelsiz kiralık ve opsiyonsuz olmak üzere transferi konusunda anlaşmış, oyuncu takım arkadaşlarıyla vedalaşıp Rennes'ten Paris'e geçmişti. Daha sonra Burnley'nin devreye girmesiyle birlikte Rennes, opsiyon konusunda Galatasaray'dan istekte bulundu. 8 milyon milyon Euro'ya kadar indiler ama Galatasaray, Angelino konusunda ağzı yandığı için bu rakamı kabul etmedi."

"RIDVAN YILMAZ İÇİN FARK 1 MİLYON EURO"

"Galatasaray, Rıdvan Yılmaz için teklifini 4 milyon Euro'ya yükseltti, Rangers ise 5 milyon Euro istiyor. Arada 1 milyon Euro’luk fark kaldı. Galatasaray, teklifini yükseltirse Rıdvan da yarın UEFA’ya gönderilecek listeye yetişecek."

"DYBALA, MÜMKÜN DEĞİL"

"Dybala, Roma'dan yıllık 9 milyon Euro kazanıyor. Transferi mümkün değil."

"BARIŞ ALPER YILMAZ'I LAZIO VE NAPOLİ İSTİYOR"

"Barış Alper Yılmaz'ı Lazio ve Napoli resmen istiyor. Gelen teklifler çift rakamlı ama Galatasaray devre arasında satmak istemiyor. Oyuncu da sezon sonuna kadar Galatasaray'da kalmak istiyor."

"TETE GİTMEK İSTEMİYOR"

"Tete'ye de teklif var. Palmeiras'ın 8 milyon Euro'luk teklifi var. Tete gitmek istemiyor. 'Galatasaray’da mutluyum. Gitmek istemiyorum.' dedi. Lincoln'ün asıl geliş sebebi Tete'yi transfer etmek. Lincoln de bu transfer için devrede. Bakambu da Real Betis'e gidecek." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2024, 12:17
YORUM EKLE