Alper Mert: "Galatasaray'a teklif yaptılar ama gitmiyor, burada mutlu"

Galatasaray'da iç ve dış transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Alper Mert: "Galatasaray'a teklif yaptılar ama gitmiyor, burada mutlu"

Galatasaray muhabiri Alper Mert, 343 Digital Youtube kanalında Galatasaray'ın transfer gündemiyle ilgili bilgiler aktardı.

Mert'in açıklamaları şu şekilde:

"TORREIRA'NIN ALTERNATİFİNİ BULMAK ZORUNDAYIZ"

"Geçen sene de Torreira yokken Galatasaray zorlanıyordu, şimdi de öyle. Torreira'nın alternatifini daha önce bulmak zorundaydınız. Berkan ile olmuyor."

"ŞAMPİYONLAR LİGİ AFFETMEZ"

"Molde'de daha iyi bir santrafor, daha kaliteli oyuncular olsa negatif bir sonuç çıkardı. Böyle devam ederse Şampiyonlar Ligi kalitesi dün verilen pozisyonları affetmez."

"ICARDI, DROGBA'YI GEÇTİ"

"Mauro Icardi'nin etkisi, Drogba'yı kesinlikle geçti."

"OKAN HOCA TRNASFERLERİ HEMEN OYNATAMADI"

"Hocalar ister istemez eleştirilir. Sadece sınırımızı bilmemiz lazım. Birçok etken var. Öyle kolay değil, Okan hocanın işi. Yeni transferleri hemen oynatamadı. Okan hocayı eleştirene kadar daha çok eleştirmemiz gereken şeyler var."

"BOEY'E CİDDİ TEKLİF GELDİ"

"Sacha Boey'e ciddi teklif geldi. Galatasaray yönetimi kabul etmedi."

"OLIVEIRA GİTMEK İSTEMİYOR"

"Sergio Oliveira'ya teklifler var ama gitmiyor. Oyuncu Galatasaray'da mutlu." ifadelerini kullandı.

HABER SARI KIRMIZI uygulamamımızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2023, 13:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Izzettin bebe
Izzettin bebe - 9 ay Önce

Galatasaray demek turkiye demek cunku turkiyeyi butun dunyaya Duyuran afrikanin Balta gelmemis ormanlarda yasayan aslanlar bile duydu bu hizmeti kim yapan galatasaray yapar elbette her oyuncu yakisir ve gormek gelmek istiyenler var fotbulcu onceleri turkiye degil galatasaray derlerdi milliyetci bir turk takimi yan yana el ele birlik olalim tam zamani hepinize tsk ederim kalin saglikla