Altan Tanrıkulu: "Okan Buruk, 4 oyuncuyu da istemiyor, elinde kaldı ama mucize yarattı"

Galatasaray'da devre arasında önemli değişikliklerin yaşanması bekleniyor.

Altan Tanrıkulu: "Okan Buruk, 4 oyuncuyu da istemiyor, elinde kaldı ama mucize yarattı"

Tivibu Spor yorumcusu Altan Tanrıkulu, Galatasaray'ın gündemini değerlendirdi.

Tanrıkulu'nun açıklamaları şu şekilde:

"OKAN BURUK'UN İSTEMEDİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

"Okan Buruk'un Ziyech, Zaha, Tete ve Ndombele'yi istemediğini düşünüyorum. Okan hoca, Vecino, Rashica, Fred, Szymanski'yi istiyordu. Hocanın istemediği bazı yıldızlar elinde kaldı. Okan Buruk, buna rağmen mucize yaratıyor, ben öyle görüyorum."

"4-5 OYUNCU SATILMALI"

"Böyle kaotik ortamda bir de paralar ödenmiyorsa bu puanlar hakikaten mucize. Şampiyonlar Ligi'nde 3.'lük de mucize. Adam, Manchester United'ı geçti. Dünyanın en çok forma satan 1 numaralı kulübü. Bunlar yapılmışken adamlara para ödemiyorsun. Galatasaray'ın 4-5 tane oyuncu satması lazım."

"GALATASARAY, MUCİZE YARATTI"

"Galatasaray mucize yarattı. Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United'ı geçip 3. oldu, Fenerbahçe ile ligde aynı puanda. Kadıköy'de de berabe kaldı. Galatasaray kötü oynamıyor, maddi sorunları var. Galatasaray'ın sol bek ve belki de orta saha sorunu var. 1 ay geriden gelse bile ödemeler oynamıyorlar. Vermediğin anda Fenerbahçe'de Tadic de Cengiz Ünder de Fred oynamaz. Hemen ayakları çeker." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2024, 22:11
YORUM EKLE