Levent Tüzemen: "Duyduğum kadarıyla Florya'da çok sevilmiyor, Galatasaray 4 oyuncudan kurtulmalı"

Galatasaray'da devre arasında önemli ayrılıkların yaşanması bekleniyor.

Levent Tüzemen: "Duyduğum kadarıyla Florya'da çok sevilmiyor, Galatasaray 4 oyuncudan kurtulmalı"

Sabah Gazetesi spor yazarı yazarı Levent Tüzemen, Galatasaray'ın transfer gündemine dair çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

Tüzemen'in açıklamaları şu şekilde:

"TRANSFERLER ÇOK KALİTELİYDİ AMA..."

"Şampiyonlar Ligi için kurulan kadro kağıt üzerinde isim isim çok kaliteliydi ama Angelino, Zaha, Tete, Ndombele, Ziyech gibi gövdeli transferlerden verim alınamadı. Oysa Galatasaray'ın ilk yarıyı Fenerbahçe'nin önünde puan farkıyla bitirmesi gerekirdi. Hatayspor gibi ligin vasat takımına deplasmanda kaybetmek kadronun kalitesine yakışmadı."

"İKİ MAÇIN KARŞILIĞI SIFIR PUAN OLMAMALIYDI"

"Şampiyonlar Ligi'nde ortaya konulan güçlü oyunlara rağmen sadece Manchester deplasmanında alınan galibiyet iz bıraktı. Bayern'e karşı iki maçta da sergilenen futbol karşılığı sıfır puan olmamalıydı."

"ZAHA, FLORYA'DA ÇOK SEVİLMİYOR"

"Galatasaray nokta transfer olarak sadece Davinson Sanchez'den ciddi katkı aldı. Zaha tamamen bireysel oynuyor. Duyduğum kadarıyla Florya'da çok sevilmiyor."

"NDOMBELE, YEDEK KULÜBESİNDEN KOMBİNE ALMIŞ GİBİ OTURUYOR"

"Tete, Kopenhag maçındaki geri dönüşe katkı sağladı. Ama istikrarlı değil. Ndombele, Galatasaray'ın yedek kulübesinde kombine almış gibi oturuyor."

"ANGELINO'YU OKAN BURUK ALDIRDI"

"Angelino'yu Okan hoca özellikle aldırdı. İspanyol sol bek Leipzig'deki futbolunun yanından bile geçmedi. Hatta Icardi'nin beklediği muz ortaları da yapamadı. Ziyech, Manchester, Pendik attığı frikik golleriyle göz kamaştırdı. Ama sakatlıktan bir türlü kurtulamadı. 

"SOL BEK, ORTA SAHA VE KANAT ALINMALI"

"Galatasaray'ın ara transferde bir sol bek, bir orta saha, bir de hızlı bir kanat oyuncusu alması gerekiyor."

"GALATASARAY, 4 OYUNCUDAN KURTULMALI"

"Angelino ve Ndombele ile yollar ayrılacak. Ziyech'in Arabistan'a gitmek ya da Ajax'a geri dönmek istediğini duydum. Bu zihinsel haliyle Galatasaray'a zaten katkı sağlaması zor. Zaha'nın aklı hala İngiltere'de görünüyor. Galatasaray bu dört transferden kurtulursa hem takım havasını yeniden kazanabilir hem de kulübün sırtından ciddi bir maaş yükü de eksilir."

Kaynak: Sabah

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2024, 13:45
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ahmet Bey
Ahmet Bey - 4 ay Önce

Sevgili Levent Tüzemen söyledikleriniz doğru olabilir ancak bunları başında söylediğinizde bu futbolcuları hedef haline getiriyorsunuz. Benzeri konuşmaları takıma ve futbolculara zarar veriyor