Oğuz Altay: "Galatasaray'ın 5 oyuncu için ciddi girişimi var"

Galatasaray'da devre arası transfer dönemi çalışmaları devam ediyor.

Oğuz Altay: "Galatasaray'ın 5 oyuncu için ciddi girişimi var"

Galatasaraylı yorumcu Oğuz Altay, sarı kırmızılıların gündemini değerlendirdi.

Altay'ın açıklamaları şu şekilde:

"GALATASARAY'I KARIŞTIRMAK İSTEDİLER"

"Galatasaray’da karışıklığa sebep olmak adına sözde ödenmemiş maaşları gündeme getirerek bir karışıklığa sebep olunmak istenildi ama bu çabalar karşılıksız kaldı çünkü Galatasaray’da geçmişe dönük borç yok."

"TAKIMA DOĞRUDAN KATKI SAĞLAYABİLECEK OYUNCULAR ALINACAK"

"Galatasaray’da devre arası transfer döneminde yıldız olmayan ama takıma doğrudan katkı sağlayabilecek transferler üzerinde çalışılıyor."

"5 OYUNCU İÇİN CİDDİ GİRİŞİMLER VAR"

"Üç Türk ve iki yabancı oyuncu üzerinde Galatasaray’ın ciddi girişimleri var, iki orta saha bir sol bek ve bir forvet düşüncesi söz konusu."

"ZIYEZH, GALATASARAY'A UYMADU"

"Hakim Ziyech gerek duruşu, tavırları ve karakteristik yapısı Galatasaray'a uymadı ve fazla zorlamanın da anlamı yok. Bunu Ziyech'in yetenekleri haricinde söylüyorum. Giderse yerine Tete ve Barış Alper Yılmaz var."

"GALATASARAY, YENİ FATİH TERİM'İNİ BULDU"

"Galatasaray’da bir Okan Buruk gerçeği var. Söyleyeceğim nedenlerden dolayı ve Galatasaray’da ortaya koyduğu harika tablo ile gelecek yıllarda Avrupa’ya açılabileceğini düşünüyorum. Ligde en büyük rakibi Fenerbahçe geçen sezonki ilk 11’ine doğrudan 5 tane en az 10’ar gole katkı veren oyuncular monte etti, gol rekorları ve puan rekorları kırdı ama her şeye rağmen Galatasaray zirveye aynı puan ile ortak ve ikili averaj avantajını kendi elinde tutuyor. Galatasaray yeni Fatih Terim’ini buldu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2024, 13:05
YORUM EKLE