Nevzat Dindar: "Galatasaray'daki son şansı olacak, kaderini belirleyecek"

Galatasaray’da hafta sonu oynanacak Konyaspor maçında sarı kart cezalısı Lucas Torreira’nın yokluğunda Tanguy Ndombele forma giyecek.

Nevzat Dindar: "Galatasaray'daki son şansı olacak, kaderini belirleyecek"

Büyük umutlarla transfer edilen ama istenen performansı sergileyemeyen Fransız futbolcu Tanguy Ndombele, Cim-Bom’daki kariyeri için bu 90 dakika büyük önem taşıyor. 

KADERİ BELLİ OLACAK

Teknik kadronun 11’de başlatmayı düşündüğü 26 yaşındaki oyuncunun kaderi, büyük oranda bu maçtaki performansına göre belli olacak.

Ndombele’nin iyi oynaması halinde, durumunun yeniden gözden geçirileceği öğrenildi. 

3.2 MİLYON EURO MALİYET

Bedava kiralanmasına karşın 3.2 milyon Euro yıllık maliyeti bulunan ve bu nedenle yolların ayrılması halinde en az 1.6 milyon Euro fatura çıkaracak olan Ndombele için karar, 1-2 hafta içinde netleşecek.

BOEY YERİNE KAAN AYHAN

Cim-Bom’da, cezalı bir başka isim olan Sacha Boey’un yerine Kaan Ayhan’ın oynatılmasının planlandığı belirtildi.

TATİL İLAÇ GİBİ GELDİ

Sarı kırmızılılarda özellikle yaşadığı sakatlık sonrası performansı düşen ve iğneyle sahaya çıkarak büyük fedakarlık yapan Mauro Icardi’nin bu süreçte dinlenme fırsatı bulduğu bildirildi.

Icardi’nin tekrar eski performansına kısa sürede ulaşmasının beklendiği belirtildi. 

Galatasaray’da yine sürecin iyi geldiği bir başla isim ise Davinson Sanchez oldu. Kolombiyalı stoper sakatlığının izlerini büyük oranda üzerinden attığı belirtildi. 

Sanchez dünkü antrenmanda bireysel çalıştı. Diğer taraftan verilen izinde burnundan bir operasyon geçiren Kerem Aktürkoğlu dünkü antrenmanda takımla beraber çalıştı.

Kaynak: Nevzat Dindar / Milliyet

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 05 Ocak 2024, 13:00
YORUM EKLE