Angel Haro: "Galatasaray ile yaptığımız anlaşmada yanlışlık yok, tarihte benzeri görülmemiş..."

Real Betis Başkanı Angel Haro, Galatasaray'dan transfer ettikleri Cedric Bakambu transferi için açıklamalarda bulundu.

Angel Haro: "Galatasaray ile yaptığımız anlaşmada yanlışlık yok, tarihte benzeri görülmemiş..."

Real Betis Başkanı Angel Haro, devre arasında Galatasaray'dan kadrolarına kattıkları Cedric Bakambu transferi için  çarpıcı açıklamalar yaptı.

Angel Haro'nun açıklamaları şu şekilde:

"RAKAMLARDA HERHANGİ BİR YANLIŞLIK YOK"

"Oyuncu satan mümkün olduğu kadar pahalıya sattığını, satın alan ise mümkün olduğu kadar ucuza sattığını söylemeye çalışıyor. Rakamlarda herhangi bir yanlış yok. Net bonservis miktarının bir kısmı oyuncunun maaşını da içeriyor." dedi.

"UMARIM BONUSLAR GERÇEKLEŞİR"

Bonus maddeleriyle ilgili konuşan Haro, "Ayrıca bonus maddeleri var. Eğer bu bonuslar gerçekleşirse tarihte benzeri görülmemiş başarılar elde ettiğimiz anlamına gelir. Umarım bu ödemeleri yapmak zorunda kalacak başarıya ulaşabiliriz." ifadelerini kullandı.

ANLAŞMA ŞARTLARI

"Profesyonel futbolcumuz Cédric Bakambu'nun transferi konusunda Real Betis Balompié SAD ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre Real Betis Balompié SAD, şirketimize net 5.000.000 euro garanti ücret ile net 5.050.000 euro tutarında şarta bağlı bonus ödeyecektir."

BAKAMBU'NUN GALATASARAY KARİYERİ

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı Bakambu, sarı kırmızılı forma altında 16 maçta forma giyerken bu karşılaşmalarda 2 gol attı ve 1 asist yaptı.

Kaynak: habersarikirmizi.com

HABER SARI KIRMIZI uygulamamızı telefonunuza ücretsiz indirin, transfer haberlerini anında öğrenin. İndirmek için tıklayın.

Güncelleme Tarihi: 09 Şubat 2024, 21:16
YORUM EKLE